Okategoriserade

Babyrytmik och shopping idag

Känns som jag bara hinner kvällsblogga vissa dagar. Idag är det en sån dag. Jag slänger in ett inlägg nu om vad vi har gjort idag så hoppas jag att jag ska få lite mer tid senare ikväll att blogga. Nu ska jag nämligen baka inför ett besök på jobbet imon. Ska bli så skoj!!!!

Jaja, nu till vad vi har gjort idag. Idag har vi varit på babyrytmik. Det är verkligen jättekul att få sjunga och dansa med sitt barn. Såpbubble-biten är verkligen favoritbiten, synd bara att det bara blev en kort stund med såpbubblorna idag, så vi köpte egna att ha hemma 🙂 Efter babyrytmiken åkte jag och en annan mamma in till stan och mötte upp två andra mammor. Där shoppade vi lite och jag köpte nya strumpor till Lucas för nu är dom gamla för små 🙂

20130923-200708.jpg

Nu ska jag baka banankaka. Hoppas på att hinna med lite ger inlägg lite senare och att jag är bättre på att blogga imon 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.