Okategoriserade

Babybox från babyproffsen

Idag var Jair iväg o hämtade en gratis babybox på babyproffsen. Det är alltid lika roligt med gratis, men jag blir så irriterad när det mesta bara är ”erbjudanden” i pappersformat. Dissar det här paketet faktiskt!

20130111-160203.jpg

Dessutom hade dom pampers ”giftiga” våtservetter som innehåller Benzylalkohol som är klassificerat som allergiframkallande! Dom åker direkt i soptunnan! Tänker inte använda dom på vår bebis!

Det som var bra i paketet var:
2 blöjor från pampers
20 kr rabatt på blöjor pampers
Vi föräldrar vänta barn smakprovstidning
Plastskedar från Hipp
2 mini shampoo flaskor från Head&shoulders som får åka med i BB-väskan
Gratis fotomugg
Trosskydd till mig från always

20130111-160251.jpg

9 Comments

 • pilla

  Håller med, den var inte så bra. Så fort man beställt den och hämtat den så börjar försäljarna att ringa…Kolla in utgångsdatumet på pampers kupong. Min hade gått ut sista december…Nu gör det inte mig något eftersom vi använder libero.

  Pampers använder lotion i sina blöjor, det gör inte libero.

  Svar från Emma: Såg att min kupong hade gått ut också! Irriterande det där med försäljarna!
  Visste inte det där som du skrev om lotion i blöjorna. Tack för att du sa det!

 • Granskogen

  Skulle nog hålle mig från head´n shoulders om jag vore de, och inte gillar gifter…
  Klipp från

  http://www.minplanet.se/aktuellt/1529-badrumsskapets-vaerstingar

  ”Giftigt mjällschampo

  Zinkpyrition är akut giftigt för fiskar och andra vattenlevande organismer, är halterna tillräckligt höga så dör de helt enkelt. Ändå är ämnet mycket vanligt i mjällschampo och Head & Shoulders är en storsäljare trots att det finns ofarligare alternativ. Till exempel är zinkpyrition ungefär hundra gånger giftigare än de bekämpningsmedel som finns i apotekens mjällschampo.”

  Svar från Emma: Tack Granskogen för att du sa det! Synd att sådana stora företag inte kan välja giftfria alternativ. 🙁

 • Elin

  Men gud va bra att du skrev att dom är giftiga, har också hämtat ett sånt här paket för en tid sen och tänkt använda dom!! Nu åker mina också i sopporna !!
  Tack! 🙂

 • Emma

  Visst blir man sur!!!!! Tycker att det är skit att ett sådant stort företag som Pampers använder sådana tillsatser som kan ge barnet allegier!!!!! Det är EU som har klassat Benzylalkohol som allergiframkallande och Pampers är ju amerikanska så det kanske säger en del.

  Jag kommer nog köpa det mesta i Libero, iaf inte Pampers. Libero är ett svenskt företag (samma som gör o.b. tampongerna och libresse), jag har varit där och skrivit en uppsats om deras projektorganisation. Tycker dom känns tryggast 🙂

  ICA basics våtservetter skulle tydligen vara bra också 🙂

 • M-Bäbis i februari

  Håller med dig, tråkigt innehåll! Va?! Är dem giftiga? De visste inte jag! Varför säljs dem då!!! Morr! Mina åker oxå i soporna nu!

  Ha en fin lördag sötnos!

  Svar från Emma: Javisst blir man sur! Hoppas du hade en trevlig tur till Ullared och att ni hittade massa bra och billiga saker 🙂

 • pilla

  Nu har jagar fått dille på detta med våtservetter. Vi har i princip använt ica basics våtservetter och det har funkat. Min lilla har aldrig röd rumpa mm. Men det finns ju en hel del ämnen i våtservetter som inte alltid är bra. vissa barn klarar inte de mest skonsamma.

  Sen är det dyrt med våtservetter. Jag kollade runt ivarjefall och läste att många köper torra tvättlappar och sprutar vatten på dem, exempelvis med en blomspruta. Om barnet blir torr lätt i rumpan kan man droppa lite babyolja på servetten eller i vattnet., Skitsmart ju! Skonsamt för bebisrumpor, för miljön och ekonomin. Detta ska nog jag testa.

  Sen är det svårt att komma undan enkelheten med våtservetter i skötväskan, men då kan man lägga en extra slant på dem.

  Svar från Emma: Tack för tipset om det med blomspruta och babyolja! Jag har tänkt att försöka undvika våtservetter och bara ha dom i skötväskan. Skrev ett inlägg om det faktiskt! Tycker den frågan verkligen är intressant!

 • Siranie

  Hämtade ut mitt paket i lördags. Rabattkupongen hade gått ut för länge sen… Kan inte tro att boxen skulle vara värt 500kr.

  Alltförföräldrar var rätt bra, fick hämta ut en gratis babybody på Kappahl.

  Har inte hämtat de andra babybox men lite tips…
  Kronan Droghandel har men nu går det inte att regga sig men håll utkik å så ska man vara Coop medlem. Finns på Backaplan. http://kronansdroghandel.se/Radgivning/barnklubb/Babypaket/

  Apotektsgruppen har också http://babytobe.se/

  Svar från Emma: Ja, håller med Alltförföräldrar var bra! Vi hämtade ut en liten Newbie body 🙂 Kronans babybox var bättre än Babyproffsens och jag tyckte att Apoteksgruppens var rätt bra också.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.