Okategoriserade

Babyboom på jobbet!

I korridoren på jobbet idag träffade jag på en tjej som hade lite väl rund mage, kunde det vara bullar eller är det en BULLE? Men jag trodde hon var singel? Hon är ganska smal i vanliga fall så det syntes tydligt att hon hade fått en mage, men jag blev så himla chockad att jag inte visste vad jag skulle säga!

– Hej, sa hon.
– Hej, sa jag. Allt bra med dig?
– Ja, själv då?
Hon kom närmare och jag kollade på hennes mage lite snabbt. Hon tittade på mig och gav ett stort leende utan att säga något samtidigt som hon gick förbi mig.
– Bra, hur är det med dig då, stammade jag. Eller jag har ju redan frågat dig… öhhh… hrmm…

PINSAMT!!!! Jag vågade inte fråga! Jag var rädd att det kanske var bullar och att hon skulle ta illa upp. Så för att vara på den säkra sidan gick jag och frågade en kollega innan jag vågade mig på att gratulera henne och avslöja mig själv! 😀 Hon ska tydligen ha i januari och bor jättenära mig. Undra om vi går hos samma MVC, då kanske vi hamnar i samma föräldragrupp, hoppas det!

En kollega på min grupp ska också ha barn, fast i december och en tjej går hem om två veckor för hennes barn ska komma i snart!! Jättekul med alla bebismagar tycker jag!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.