Att vara hemma ♥

Det märks att alla här hemma har varit oroliga för mig och alla var verkligen glada när jag kom hem. Lucas började genast prata om allt möjligt, men det hade inte påverkat honom så mycket som det påverkade Isadora. Hon kom genast fram till mig och la sig i min famn och låg kvar där en evighet. Isadora har varit mer mammig än vad hon varit tidigare och blivit ledsen när jag går nånstans i huset utan henne. När Jair skulle lägga henne (han lägger henne 6 av 7 nätter) så ville hon inte, jag uppfattade det som hon sa att hon inte ville att jag skulle gå, men det är svårt att förstå vad hon säger, men ordet “gå” upprepade hon när hon kravlade sig fast i mitt ben. Samma sak hände när vi skulle hämta Lucas från dagis och jag vände in i huset för att hämta min mobil, då blev hon jätteledsen och ropade efter mig så Jair fick vänta med att sätta henne i bilen.

För egen del tycker jag att det känns jätteskönt att vara hemma. Jag har inte alls så ont som jag trodde att jag skulle ha och det räcker gott och väl med alvedon och Ipren. Det är skönt att få sova i sin egna säng, äta mat som man gillar och titta på TV med Jair. Jag är väldigt trött på både förmiddag och kväll så det blir inte så mycket TV, men det är ändå mysigt att ligga där en stund. Igår köpte Jair godis och chips och dipp och lyxade till det rejält och det var så gott. Idag blir det kanske inte så goa grejer men det blir ingen hälsomånad dom närmsta dagarna i alla fall…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

    Skönt att du ändå mår så bra som du gör :).

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här