Så trött med en massa jobb

Jag är så himlans trött. Jag somnade tidigt igår, innan klockan 22 och idag kunde jag inte vakna ordentlig förrän kl 11 och nu är jag redan sömnig igen. Läkaren tyckte dock att jag kunde jobba som vanligt, men jag får ändå vara tacksam för det känns som det var tack vare just den läkaren som jag fick min blindtarm borttagen. Jag är väldigt tacksam över att förhoppningsvis ha en komplikationsfri graviditet nästa gång 🙂 Åtminstone behöver jag inte vara orolig för att jag ska få en dum blindtarmsinflammation och ligga på sjukhus.

Nu ska jag kika på min mailkorg som är fullständigt översvämmad.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här