Att sälja lägenhet mitt i coronatider…

Det är fasiken inte lätt alltså… Vi har verkligen haft maximal otur. Först blev förlängningen av hyreskontraktet som vi avtalat med hyresgästen inte av, sedan fick vi bara två månader på oss att sälja lägenheten och nu hamnar försäljningen mitt i coronakrisen…

När jag och Victor träffades fick han nycklarna till sin alldeles nybyggda lägenhet i Lunden men flyttade aldrig in. Han flyttade in till mig istället och hyrde ut lägenheten till mitt jobb. De skulle bara hyra lägenheten i ett år och när det blev dags avtalade vi att hyresgästen som också är anställd på mitt jobb skulle ta över kontraktet fram till sommarn då det förmodligen skulle bli lite lättare att sälja. Men hyresgästen ändrade sig plötsligt och nu måste vi skynda oss att få sålt lägenheten för att slippa dubbla utgifter i x antal månader. Något som vi verkligen verkligen vill undvika just i denna krisen.

Imorgon är det dags för visning och vi är så nervösa… vi vill bara att detta ska vara över nu. Det är nervöst att sälja lägenhet i vanliga fall och omständigheterna som råder just nu med tanke på coronaviruset gör det ju tyvärr inte lättare.

Ni får hemskt gärna hjälpa till och dela lägenheten på era sociala medier, särskilt om ni har mycket vänner i Göteborg. Det hade varit guld värt <3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-lunden-goteborgs-kommun-ulfsparregatan-22-16695675

Lägenheten är en 2:a, 50 kvm och i nyskick. Hyresgästen har inte gjort något alls med den, inte ens satt upp gardiner och tavlor och sånt. Det finns inte en skråma nånstans!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här