Åska i Göteborg

Välkommen maj och förhoppningsvis värmen också! Just nu öser regnet ner utanför. Vädret har varit ganska uppochner i Göteborg och om det inte var för knopparna på träden så hade man trott att det var senhöst nu. Vi har haft mycket åska den senaste veckan, trots att vi inte har någon vidare värme. En morgon förra veckan började det åska när jag stod och sminka mig. Jag blev så överraskad när det small till att min första tanke inte ens var åska utan något mycket hemskare.

Jair var just på väg hem från jobbet när han såg blixten och när han räknade så var den inte mer än 3 km bort. Så läskigt! Efteråt såg jag den här spektakulära videon på hur åskan slog ner rätt i älven!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här