Okategoriserade

Är sig själv igen :)

Det blev inget läkarbesök idag, men det gjorde inte så mycket när allt kom omkring. Lucas verkar må bättre och har bara varit lite gnällig för att jag inte alltid har tittat på honom när han leker.. Knäppisen! Men det verkar i alla fall inte som han har ont nånstans och jag har inte behövt ge alvedon en enda gång. Så det blir nog dagisdag imorgon 🙂 Men det gör mig inte mindre arg på sjukvården!

Jag fick till och med en söt liten videosnutt med Lucas när han diggar musiken ”Vilse på Savannen” i Bamse-appen för ipad 🙂 Han älskar alla låtarna i den Bamse-appen 🙂

 

Förresten, nu när jag ändå skriver om det så kom jag på att jag inte har skrivit klart mitt inlägg om Lucas favvo-appar än. Det får jag ju göra nu på en gång 🙂

One Comment

  • Lina

    Va skönt att han blivit bättre! men jag förstår att du blir arg på sjukvården. Det där har hänt mig flera gånger också…

    Kul med tips på appar, ska kolla upp dom till sambons son 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.