Okategoriserade

Jävla system!

Att det ska vara så HOPPLÖST att få en läkartid i den här stan! Ibland blir jag tokig! Man ska ju ringa 8.00 på morgonen för att få en chans till en läkartid. Jag ringde 8.07 och fick då veta, av en inspelad röst, att ALLA läkartider redan hade tagit slut! Hur är detta möjligt!?!?! Jag fattar inte det! Särskilt när man som jag försöker boka en läkartid till Lucas för morgondagen istället, får reda på att man inte kan boka iförväg. Hur fasiken kan då ALLA läkartider under hela dagen ta slut på 7 ynka minuter? Det är nåt korrupt med den här skiten!

 

IMG_2205.PNG

11 Comments

 • Karolina

  Jag vet det är helt hopplöst. En kompis till mig sa att en sköterska berättat att dom öppnar innan åtta. Kommer inte ihåg om det va fem i eller tio i men det är ändå sjukt

 • A

  Vi kan inte boka läkartider på vår vårdcentra utan man måste ta sig till drop in mottagningen . Ställa sig i kö redan innan det öppnar. För efter 10 min kommer en lapp upp att läkartiderna är slut.

 • petra

  Ååå jag har läkartid för Charlie hos barnläkaren kl 11 imorgon, ska ni smita med?;) haha
  Jag ringde och pratade med dom på du vet en sådan överdrivet orolig ton som man måste ta till för att få något, då fick jag en av akuttiderna.. Gillar inte brämaregården:(

 • Marie Alvas mamma

  Det var lindrigt sagt. Jag är vansinnig på vårdcentraler över lag. Stäng igen skiten säger jag snart !! Sist jag var där med Alva fick jag föförst vänta till dagen efter innan nnågon ringde upp. Sen tog jag för givet att jag skulle få en barn läkare när jag sa att hon var ett år. Men det ffick jag inte. Han hade aldrig undersökt barn förut. Efter många missar i undersökningen och med en diagnos på öroninflammation utan att han tittat i öronen blev jag ännu argare. Jag fick söka upp ansvarig för mottagningen och fick efter många om och men en barnläkare som undersökte och då hade hon ingen öroninflammation. Tur jag inte gick hem och började ge henne medicin. Hur sjutton har en del blivit läkare undrar jag. Ibland får man bättre svar om man googlar. Efter att ha varit på BVC igår och frågat hur många mjölktänder barn får och jag får till svar; jag var på kurs för ett tag sedan men kommer inte ihåg, du får googla på det. Ja då undrar jag inte på att folk klagar på vården. Jag vet att ddom har mycket patienter men det är ju MÄNNISKOR vi pratar om. Ringer jag veterinären för min hund får jag bättre bemötande. Ursäkta min ilska men jag har varit med om flera fel inom vården och då ledsnar man.

 • Malin

  Byt vårdcentral, hade samma problem med dem, försökte få tid för mig, ringde första dagen 8.05, tiderna var då slut. Dagen efter ringde jag 8.00 och samma sak då tiderna var slut. Tredje dagen gick jag dit vid 8 och då satt det en lapp uppe om att tiderna var slut. Då blev jag förbannad och bytte till Bjurslättstorg. Fick träffa läkaren dagen efter på en bokad tid. De har drop in tider varje dag, har alltid fått träffa en läkare när jag varit där.

 • J

  Bättre att gå privat, de vanliga vårdcentralerna som erbjuds av landstingen är värdelösa, även här i södra Sverige. Skillnaderna är stora även mellan landstingen så egentligen borde de förstatliga alltihopa så att insynen ökar. Finns mycket fuskerier inom landstingen där de sprätter pengar på annat än sjukvården och personalen. Hade staten fått insyn i det hade de nog kunnat arbeta ihop ett generellt sett bättre (och konkurrenskraftigt) alternativ till de privata vårdcentralerna.

 • Catarina

  Kan rekommendera Backa läkarhus. Har alltid fått träffa läkare snabbt och vänta i undersökningsrum när jag varit gravid eller haft dottern med mig så man slipper bli exponerad av baciller i väntrummet. Tycker brämaregården är riktigt kassa.

 • selia

  Hej gumman jag blivit väldigt arg en gång när jag flytta till hisingen från kungälv har jag ju då bytt VC också men herregud första gång när jag vad där och skulle försöka få en läkare tid för min son då så hon i receptionen att jag måste vänta minst 4 veckor hmmm det Vad bokade upp allting sen sa jag till henne det ett barn ni måste väl ha akut tider då svarade hon vadå akut tid din son är väl inte akut aha tänkte jag och svarade till henne jag precis bytt VC så jag behöver träffa läkare hon så bara bytt tillbaka om du är nöjd detta är hisiningen vänja dig eller flytta hmmm jag bytt till baka till kungälv och är nöjd kramm gumman

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.