Okategoriserade

Äntligen sommarlov!

Nu är det ÄNTLIGEN sommarlov och jag tror jag har längtat minst lika mycket som barnen. Faktum är att det nästan känns som att det är jag som ska få sommarlov, trots att det i verkligheten är tvärtom. När alla barnen är lediga så blir det ju mer för mig att göra, inte tvärtom. Haha! Men å andra sidan har jag oftast inte så mycket jobb under sommarn. Jag tror faktiskt jag kommer kunna stöka undan det mesta av mitt jobb under denna veckan, då kan vi göra lite mysiga utflykter och så 🙂

Idag har jag två jobb som jag tänkte att filma, men det blir nog bara en video för det har regnat nästan hela dagen. Såååå skönt! Det har verkligen varit sååååå torrt de sista veckorna. Vår gräsmatta är alldeles gul på flera ställen efter att det blev bevattningsförbud, men som tur var så beviljades vi dispens från det så nu kan vi förhoppningsvis rädda både gräsmatta och häck från torkan.

Barnen var såååå fina på sina sommaravslutningar. Lucas klass hade några små uppvisningar och i Isadoras klass sjöng hela klassen tillsammans. Energin i Isadoras klass gick inte att ta miste på, jag tror definitivt att det är något med den allra första skolavslutningen.

Titta vilken fin frisyr Isadora gjorde på mig, hon kanske skulle bli frisör ändå <3

Det var verkligen kanonväder på skolavslutningen, strålande sol och knallblå himmel! Sååå himla fint! Avslutningen var på kvällen och med fika i respektive klassrum så vi fick göra om vår tradition lite. Vi brukar ju äta tårta på altanen med familjen, men i år blev det middag på Pinchos istället. Perfekt start på barnens allra första skolavslutning!

Under hela helgen har det varit kanonväder och vi har på riktigt inte sett röken av våra ungar! Lucas, Isadora och William har lekt non-stop, för det mesta ute, men korta stunder med kompisar uppe på sina rum. Det är verkligen en riktig barndröm att bo här!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.