Okategoriserade

Håret doftar som efter frisörsalong varje dag!

– Betalt samarbete med Bobbys Hair Care –

Jag vet att jag inte är den enda som tampas med fett hår och som måste duscha varje eller varannan dag för att håret ska vara rent och fräscht. Jag har gått från att tvätta håret varje dag till varannan/var tredje men den tredje dagen vill jag inte gå utanför dörren. Fett hår är bland det värsta jag vet! Man hade kunnat tro att torrschampo är min bästa vän, men jag har inte hittat något torrschampo jag gillar förrän nu. Häromdagen testade jag torrschampot från Bobbys Hair Care för första gången och blev så imponerad! Det gör sitt jobb, samtidigt som håret känns lätt och blir inte klistrigt/tovigt som andra torrschampon jag har testat, dessutom doftar det gudomligt! Jag älskar att håret doftar som efter frisörsalong varje dag!

Alla produkter från Bobbys Hair Care doftar ljuvligt! Jag bytte nyligen till deras återfuktande schampo och balsam, Hydrate & Moisture, som hjälper mitt hår att hålla fuktbalansen utan att bli fett. Det är ju det som är en utmaning när man ha problem med att håret blir fett, man vill ha något som torkar ut, men riskerar då att hårbotten kompenserar och håret blir ännu mer fett. Eller så blir det som det blir för mig på sommarhalvåret när jag tvättar håret oftare pga pollen, värme, stranden osv, då brukar mitt hår bli snustorrt och alldeles frissigt, därför är det viktigt att använda återfuktande produkter. När mitt hår ändå blir frissigt eller känns torrt så är Bobbys Hair Cares hårolja perfekt! Håroljan heter ”Beauty oil” och innehåller arganolja som är återfuktande. Jag använder den i längderna, den ger håret lyster och det blir alldeles mjukt och lätt att borsta. Håroljan fungerar sååååå bra som balsamspray, särskilt i självlockigt hår eftersom det behöver mer fukt än ett rakt hår. Jag brukar tipsa alla mina kompisar som har flickor med självlockigt hår att köpa hårolja istället för balsamspray. Vi hade så mycket problem med Isadora långa hår innan vi gick över till hårolja!

Om man föredrar balsamspray så vill jag passa på att tipsa om Bobbys Hair Cares balsamspray som även innehåller värmeskydd, det är alltså två produkter i en! Balsamsprayen är en av Bobbys mest sålda produkter med fantastiskt fint betyg. Det fungerar lika bra i barns hår som i vuxnas 🙂 Den är reparerande, mjukgörande och innehåller återfuktande proteiner vilket gör att den också motverkar frissigt hår. Jag har tyvärr slarvat med värmeskydd till mitt hår för att jag inte har hittat något som jag gillar, därför blev jag lite extra glad när jag hittade detta balsamspray 🙂

En bonus med Bobbys Hair Care är att deras flaskor är så snygga att dom höjer hela inredningen i badrummet. Jag älskar att ha produkterna framme och njuter av doften från dom varje gång jag duschar eller använder någon av dom andra produkterna. Man får verkligen känslan av att ha tagit med sig produkterna från frisörsalongen hem 🙂 Underbar känsla! Det är inte svårt att bli förälskad i Bobbys Hair Care, så fantastiska produkter!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.