Okategoriserade

Amning i vanligt linne/topp

Ett tips för att kunna använda era vanliga linnen och toppar där hemma så att man inte måste köpa då himla mycket amningskläder är att ha amningslinnen under dom vanliga linnen/topparna.

Idag hade jag ett amningslinne från H&M och ovanpå det hade jag ett linne från gekås. När jag skulle amma så drog jag helt enkelt upp linnet från gekås och sen öppnade jag amningslinnet från H&M. Då behöver jag inte blotta magen men jag kan fortfarande använda helt vanliga toppar 🙂 dessutom så syns det inte om amningslinnet skulle bli helt blött av bröstmjölk eller spya!!! Toppen!!!

One Comment

  • Linda

    Jag brukar göra likadant. Det funkar med både t-shirt och lite finare toppar. Man vill ju variera sig lite bu när man kan använda hela garderoben igen. Så döljer ju den toppen man drar upp en del också 🙂

    Svar från Emma: Ja, det är ju klart man vill! Jag tycker det är jättesmidigt att göra så 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.