Okategoriserade

Alldeles för få timmar på dygnet!

Åhhh det är SÅÅÅÅÅ mycket jag vill just nu! Det känns som att jag har alldeles för få timmar på dygnet för jag hinner inte mer än att skrapa på ytan på dom flesta sakerna. MEN jag har lovat mig själv att inte stressa upp mig för jag visste att det skulle bli så här när jag tackade ja till tre kurser, samtidigt som jag har småbarn, jobbar och ska flytta..! Men jag tänkte som så här, om jag hinner gå kurserna och lär mig något så har jag nytta av det i mitt företag, så skit samma om jag inte klarar deadline etc. Det är ingen fara 🙂 Kurserna jag har tackat ja till är en i bokföring, en i bildredigering och en filmredigering. Jag tänker att jag ska prioritera dom två sista, men försöka lyssna in föreläsningarna till dom två första 🙂

Förresten är det någon som vet vad som händer om man tackar ja till en kurs, men sen inte går den. Blir man straffad på något sätt och får svårare att komma in på kursen om man vill gå den vid ett senare tillfälle? Jag tar inga csn eller så…

Förutom kurserna så satsar jag mycket på instagram reels och TikTok, för det är så kul!

En annan grej jag verkligen borde göra nu är att sälja av allt som vi inte ska ha med oss till nya huset. Vi har bestämt oss för att sälja bebiskläder och sånt som Oliver har vuxit ur. Jag vill bara gråta när jag tänker på det och skjuter det framför mig hela tiden..

One Comment

  • Tessie - fyrabarnsmamma ♡

    Åh jag känner verkligen igen mig i att det är svårt att sälja/göra sig av med bebiskläderna. Jag har alltid sparat allt – till nästa syskon, men nu blir det inga fler och just att säga hejdå till bebiskläderna en gång för alla är väldigt svårt. Jag har en låda som jag faktiskt lägger ner sånt som jag absolut inte kan göra mig av med helt – den lådan får bli till kommande barnbarn i framtiden 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.