Okategoriserade

Vem är du och vad gillar du att läsa om?

Jag vill så gärna komma igång och blogga igen på regelbunden basis, men jag har problem med var jag ska börja… Jag känner det som att jag ligger för långt efter och som att jag har massor att ta igen varje gång jag ska skriva och kommer därför inte igång. Jag behöver er hjälp!

Jag tänker därför att ni får lämna ett litet avtryck där ni berättar vad ni vill läsa mer om! Skriv gärna något om dig själv också, tex hur gammal du är, om du har barn, vilken ålder, vad du jobbar med eller var du bor 🙂

Bjuder på en bild på min och Williams allra första snögubbe

4 Comments

 • Evelina

  Jag är intresserad av hur livet med fyra barn ser ut i vardagen och tips och trix kring det. Förstår såklart att alla tips inte passar alla men bra med inspiration. Jag väntar mitt andra barn. Mitt första barn är lika gammalt som William. Vi bor i Mölndal.

 • Linn Svensson

  Hej!!
  Fortsätt som du alltid gjort. Tänk inte på det som varit utan börja idag.
  Följer dig inte på insta utan föredrar bloggar ☺️
  Heller korta inlägg än för långa kanske hjälper att komma igång?
  Men kom igång för du är saknad!!

 • M

  Jag gillar att få hänga med vardagen med fyra barn då jag väntar min fyra nu. De andra barnen är 9,7 och 1,5. Självklart vill jag också hänga med på husbygget och allt kring flytten. Saknar ditt bloggande.

 • Emma Wennergrund

  Jag håller med ovanstående. Jag vill också gärna läsa om vardagen och familjelivet. Jag har själv tre barn som är 7, 4 och 1. Gillar bloggen bättre än instagram.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.