Okategoriserade,  Portugal

Alla väskor är borta!

Vi landade här i Porto för lite mer än en timme sen och nu har vi köat i 45 min för att anmäla att allt vårt bagage är borta. Såååå trist! Det var jobbigt nog att vara en natt utan väskan, men nu kommer det kanske bli flera dagar! Dessutom är alla julklappar, Isadoras medicin, bilstolen och vagnen i det incheckade bagaget. Jag tycker sånt här är asjobbigt så jag hoppas verkligen att flygplatsen kan svara på var bagaget är nånstans för då skulle jag känna mig lite lugnare i alla fall…

Lite bilder från just nu:

  

Lucas däckade under tiden som han åt en kexchoklad haha!

  
    

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.