Okategoriserade

Mysig söndag i Slottsskogen

Åhhh vilken underbart härlig söndag! Våren levererar verkligen här i Göteborg! Det är inte bikini-väder, men det är ute-väder och strålande sol! Jair & Lucas var ute en sväng på morgonen efter frukost och vid lunch åkte jag, mamma, mormor (min mamma) och vovven Bruce ner till Slottsskogen och promenerade. Först tog vi  en rejäl promenad och vovven Bruce skällde på alla hundar vi passerade. Bruce är en ung hund och inte en hund som gillar att bli klappad, inte ens jag får klappa honom än! Lucas tycker att Bruce är väldigt spännande och älskar att cirkulera kring honom och ”testa” honom för att se vad som händer. Jag kan inte fatta varför, jag tycker att det är läskigt när Bruce markerar genom att skälla och morra, men Lucas skrattar bara!!! Däremot tyckte Lucas att hästarna och getterna i Slottsskogen verkade läskiga och vågade inte klappa haha! Jag klappade en av hästarna och frågade om Lucas ville klappa, men han sa bestämt Nej.

IMG_5080.JPG

Barnens zoo var så spännande att han inte gick få en enda bild på honom med blicken mot mig! 🙂 Precis så som det ska vara 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.