4 tips till alla hjärtans dag!

– Inlägget innehåller reklam för Coolstuff i form av annonslänkar –

Hallå där alla turturduvor! Nu är det snart alla hjärtans dag! ❤️ Har ni tänkt ut något som ni ska ge er älskling i år? Om inte så har jag 4 tips till alla hjärtans dag!

1. Äkta ros som är konserverad och håller upp till 2 år! Jag har velat ha såna här rosor i EVIGHETER! Ja, ända sedan jag hörde om dom första gången! Hur coolt är det inte att ha en äkta ros som håller i minst 2 år om man inte pillar på den?! Nu har jag skaffat tre stycken till mig själv som ska få stå här på köksbordet 🙂 Rosorna finns i massor av olika färger och kostar 99 kr/styck, ni hittar dom HÄR!

2. Kärlekspiller! Det här är ett tips från min fina vän Karin i Kumla. Skriv kärleksfulla meddelanden på lapparna som ligger i pillerna. Din partner kan sedan ta ett kärlekspiller då och då 🙂 Perfekt för att boosta vardagsromantiken för er som varit tillsammans länge! Detta är även klockrent när man är lite sura på varandra, ta ett kärlekspiller så är grälet över 🙂

3. Bedroom Battle – hetta upp sexlivet lite med det här spelet! Jag har inte provat spelet själv än (av naturliga själ), men med tanke på innehållet i spelet så förstår jag varför det har fått så bra betyg 😉 Om ni vill höja det hela ytterligare en nivå, köp då den HÄR! 😉

4. Sist men inte minst, har du en frusen älskling där hemma? Värm honom/henne med din kropp eller köp den här elfilten! Ni hittar den HÄR!

Vilken är den bästa eller mest minnesvärda presenten som ni fått på alla hjärtans dag? Berätta!

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här