Simskola, sjukling och egentid

Idag har jag och Isadora legat och dragit oss i sängen. Hon är sååå himla gosig och ligger gärna och kramas länge på morgonen 🙂 Lucas är tvärtom, han är morgonpigg och går upp direkt när han har vaknar. Morgonen fortsatte lugn. Isadora är lite krasslig så hon kunde inte simma idag.

Lucas har däremot varit och simmat med Jair. Han är så himla duktig! Jag vet att jag har sagt det förut, men jag blev lite extra mallig när mamma berättade om sin upplevelse på simskolan förra helgen. Hon sa att hon hade fått skäll från Lucas och tillrättavisning från instruktören för att hon ville hålla i Lucas. Lucas behöver ingen som håller honom, han kan simma, men det var nog inte min mamma riktigt beredd på 🙂 Hon sa att Lucas hade varit jättearg på henne för att hon inte vågade släppa honom. Haha!

Nu ska Jair ha barnen så det blir lite egentid för mig som jag tänkte spendera på stan. När, var och hur tänker jag inte berätta nu 🙂

Relaterade Inlägg

En kommentar

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här