Okategoriserade

3 månader kvar på mammaledigheten

Nu är det bara 3 månader kvar på mammaledigheten. Tiden har gått så otroligt fort så jag känner till och med ångest. Det är inte det att jag inte gillar mitt jobb. Jag gillar mitt jobb, men det finns inget jobb som är bättre än att vara mamma. Jag älskar att vara mamma och ta hand om Lucas. Jag vill inte behöva lämna bort honom. Det känns faktiskt väldigt ångestladdat.

Jag ska verkligen försöka njuta av sista tiden som mammaledig och försöka leva i nuet. Snart är det dags för jobb igen och då kommer jag sakna den här tiden och längta tills det blir dags att vara mammaledig med nästa unge 😛

 

DSC00634

3 Comments

  • Marie Alvas mamma

    Känner igen mej exakt i det du skriver. Jag känner likadant inför att min dotter ska börja dagis i oktober. Jag försöker att inte tänka på det för då blir jag ledsen. Jag ska njuta av varje dag nu, jag älskar precis som du att vara mamma, och nu (min dotter är ett år o en månad) så får man ju så mycket sällskap kontakt och kärlek av sitt barn. Lucas kan säkert också visa kärlek till dej nu så njut allt vad du kan. Stor kram

  • Josephine

    Jag förstår precis va du menar. Jag har oxå ångest som FAN rent utsagt! Leon börjar i augusti. Gråter varje gång jag tänker på det typ. 🙁 Men det kommer nog gå bra för våra killar! Man vänjer sig vid allt! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.