Okategoriserade

3 år idag!

Idag har Jair & jag varit tillsammans i 3 år! Men det känns som vi har varit tillsammans för alltid typ! Han är liksom min andra hälft! Utan honom är jag inte komplett!

Jag & Jair träffades ju i Brasilien. Egentligen kunde det hela slutat som en semesterflirt och det hade det gjort om inte Jair hade visat att han verkligen var intresserad på riktigt! När jag träffade honom trodde jag aldrig att han skulle vara som han är. För mig var han mystisk, spännande o vild o jag tyckte det var väldigt attraktivt! Men ganska snart visade det sig att han var en kille med ett enormt stort hjärta som bara väntade på att hitta nån att dela sitt liv med. Sen allra första stund så har han behandlat mig som en prinsessa. Han sätter alltid mig först! Han säger varje dag att jag är vacker och att han älskar mig. Jag är nästan lite bortskämd nu, haha!!! Han är verkligen världens underbaraste! Jag njuter att få dela mitt liv med honom!

Jag älskar dig Jair, nu och resten av livet!

20130131-183747.jpg

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.