Okategoriserade

2:a träningspasset efter FL

Hemma igen efter andra träningspasset efter graviditeten och det kändes GÖTT! Den här gången körde jag spinning och ett tag höll jag på att ta ut mig helt och hållet innan jag kom på att jag inte får köra på får hårt för då kommer det mjölksyra och fet går ut i modersmjölken. Andra halvan av passet var mjölksyran precis runt hörnet hela tiden så jag fick ständigt försöka dra ner på tempot lite. Syns jag som älskar att köra på ordentligt. Men å andra sidan förbränner man mer vid lägre puls så det gör inte mig så mycket 🙂

Gött kändes det iaf. Nästa träningspass blir torsdag och då blir det bodypump igen. Då kommer jag nog öka till 6kg på stången istället för 5. Lucas vägde 5460 idag på BVC så det känns helt rätt att lägga på lite. Dessutom körde jag ganska lugnt och inte riktigt lika djupt som dom andra så det känns bra i bäckenet. Ingen ökning av foglossning heller… Lite träningsvärk har jag idag i lår bröst och armar. Det känns riktigt gött!!!! 🙂

4 Comments

 • Sandra

  Vad duktig du är! Jag längtar verkligen tills jag kan börja gå till gymmet igen, men min lille kille här hemma kan äta allt mellan 1-3 timmars mellanrum. Tänk om han blir hungrig när jag är iväg? Hur gjorde du, pumpade ut innan för säkerhets skull? Kram

  • Emma

   Svar till Sandra: Hej Sandra! Du var ju jätteduktig under hela graviditeten! Jag var jätteimpad av dig!! Hoppas allt är bra med dig och lilla familjen! I början hade jag också svårt att gå ifrån Lucas. Han ville också äta så där ofta. Jag har faktiskt köpt en mjölkersättning som står här hemma om det skulle bli panik eller om jag skulle få mjölkstockning. Lucas tar inte flaska än så det är liksom inte så stor idé att pumpa ut. Men även om dom blir ledsna så är det ingen panik om man matar dom precis innan man går om man är borta två timmar. Dom sover ju på natten utan att vakna varje timme för mat!

   Men jag vill ju inte att Lucas ska vara ledsen hemma så jag tar med mig telefonen in på passet och om Jair skulle ringa så tar det max 15 minuter för mig att komma hem. Jag har sagt till Jair att om Lucas blir ledsen så ska han lägga honom i vagnen och gå till mitt gym med honom för då kanske han somnar i vagnen och jag slipper gå ut från mitt pass men om han inte somnar så ska han ringa och då kommer jag ut så möts vi på vägen. 🙂

 • Linda

  Man förbränner inte mer vid lägre puls. Det beror på hur länge man tränar och är msn inte jättevältränad så orkar man ju inte träna så länge med hög puls.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.