Okategoriserade

En GOD överraskning!

Igår när jag kom hem så stod det en liten låda inslagen i cellofan utanför vår dörr. När jag böjde mig ner för att se vad det var så såg jag att det var GODIS!! MMMmmmm, vilken god överraskning!! Paketet kom från Haribo och jag har ingen aning hur dom fick min adress, men jag ska absolut inte klaga! Såna här överraskningar är alltid välkomna!     lådan låg Haribos två Matador-nyheter. Den ena heter Dark som förstås är lakrits och den andra är Sunny och är en fruktig mix. När jag var yngre var jag 100% för lakrits, men numera vill jag oftast ha fruktigt godis även om jag fortfarande gillar lakrits väldigt mycket. Jair däremot, han gillar inte alls lakrits! Så den här familjens favorit av dom här två smakerna blev Matador-påsen med smaken Sunny 🙂

  

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.