Okategoriserade

Andra dagen på BARNmässan i Karlstad

Jag, Jair och Lucas lämnade Karlstad helnöjda med både BARNmässan och vår lilla weekend på Clarion Plaza Hotell. Jair säger att han tyckte det bästa med den här helgen var hotellet och att fynda på mässan. Jag gillar också att fynda, men jag tycker även att det är trevligt att prata med företagen så jag dröjer mig gärna kvar lite här och där lite längre. Men höjdpunkten på hela mässan var helt klart VälgörenhetsAUKTIONen igår, den var helt galet billigt och såå grym! Alla pengar gick direkt till BARNmässans välgörenhetsmål som i år var Susanna i Ghana, kolla även in Susannas ordinarie blogg HÄR!

Vi skänkte en slant till Susanna i Ghana i deras insamlingsbössa och så köpte jag två afrikanska armband där pengarna gick till insamlingen. 

På auktionen hade jag siktat in mig på bilstolen från Axkid fast jag hade bestämt mig för att inte buda eftersom det skulle bli väldigt jobbigt kanske inte ens möjligt att ta med den på tåget tillsammans med all packning vi hade. Men när den nästan blev såld för 1300 kr så kunde jag inte hålla mig, så jag budade men vann inte tyvärr… 🙁 Kanske tur i oturen hehe!

Jag hängde också en hel del vid Lilla Mig monter där härliga Jenny som syr barnkläder, mössor och babynest etc ställde ut med Hanna of Sweden. Vilka härliga människor alltså!! Dom var så gulliga och hjälpte mig hela tiden när jag var i nöd hehe J Hela Jennys monter var som godis för ögonen, kolla bara in dom läckra färgerna! Det är ju precis sånt här man vill klä sin lilla bebis i 🙂

Brevid Lilla Mig monter så fanns Mamma på Vift som jag har spanat in på nätet. Det var någon av er läsare som tipsade om henne när jag ville haft en ny sufflett till vår vagn 🙂 Mamma på vift syr nämligen alltifrån nya suffletter, sittdynor, bygelskydd, solgardiner till flaskvärmare att fästa på vagnen! För att se hela sortimentet får ni spana in hemsidan HÄR!

Kolla in den fräcka genomskinliga suffletten! En sån skulle jag vilja ha på hösten/vintern när det är regnigt och dystert!

Vi strosade runt lite på mässan och Lucas fick en helium-ballong som såg ut som en traktor, men för att vara ärlig så var han faktiskt mer intresserad av dom helt vanliga ballongerna! Haha!! Vi kollade även in Anita Schulman när hon lagade en 5:2 dessert med jordgubbar i Värmlandskök 🙂

Bilden på Jair med vagnen var knepig och få till, det var nämligen knökat med folk på lördagen! På den här bilden ser det inte riktigt ut så 😛

Jag fick också var med på bild i en och en annan monter 🙂

Från Höno i Göteborg kom Zillstar som är en barnklädesbutik som även finns på nätet. Dom hade riktigt bra priser med hela 70% rabatt på massor av det som var med på mässan 🙂 Lucas fick ett par orangea lite finare byxor som passar till alla skjortor som vi köpte hos MyBliss.

Härliga babyfärger… 🙂

Jag var också och hälsade på i NUK / BabyFehn / Baby K’Tans monter där dom visade upp allt från sin bärsjal till spjälsäng till cykelsitsar. Visste ni att Baby K’TAN är en knytfribärsjal? Det hade jag ingen aning om! Väldigt smidig att sätta på sig och gjord i ett mjukt material för bebisen. I sjalen kunde man ha barnet både mot sig och från sig.

Det var verkligen en grym mässa med massor av intressanta utställare och föreläsare! Jag har haft kanonkul och är väldigt glad och tacksam för alla härliga människor jag har träffat 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.