Okategoriserade

10 saker som jag njuter av

Underbara fredagsfeeling! När jag skriver det här är det egentligen torsdagnatt eller ja, klockan är strax över midnatt så nu är det faktiskt fredag och dags att börja njuta så därför kommer en riktigt njutningslista! Om ni instämmer på någon/några punkter eller om ni har någon njutningspunkt att tillägga eller tipsa om, kommentera! Här kommer mina 10 saker som jag verkligen njuter av!

1. Det är fredag! Jag älskar fredagar och njurar alltid av att ha hela helgen framför mig!

2. Att krypa ner i sängen när man är riktigt riktigt trött – det är njutning!

3. Att somna till smattrande regn helst i ett tält. Näst bäst är om fönstret är öppet.

4. Första tuggorna på fredagsmyset… mmm sååå gott! I mitt fall är det alltid en mögelost 🙂

5. När hela hemmet är städat och rent! Mmmm… vad jag njuter!

6. Att ligga på soffan och slappa efter att varit ute en heldag med glada och nöjda barn.

7. Att ligga i bikini och sola till smörig Latino-musik. Mmmmmm..!

8. När man blir bjuden på en enda godis…!! En ensam stackars godis är hundra gånger goare än en påse med 10 stycken

9. Att dricka kaffe med en annan mamma medans barnen nöjt leker med varandra.

10. Precis efter man har tränat ett träningspass som man egentligen inte hade nån lust till. Bättre feeling finns inte!

Vad njuter du av? Berätta!

4 Comments

 • Fotoliselotte

  Första koppen kaffe på morgonen, en kaffe utomhus i min egna trädgård/på altanen, när barnen är nöjda och glada och leker med varandra, när det går bra för mig som ledare och mitt team, när jag redigerar ett foto som jag är riktigt nöjd med, när jag får håret tvättat hos frisören… Oj, listan kan göras lång märker jag 😉

 • Siranee

  1. När jag får tvn för mig själv och ha en långkörare av serier ?

  2. När jag får glufsa i mig en hel kasse med färska exotiska frukter t ex rambutan. Det är apdyrt så det händer typ en gång per år ?

  3. När jag får äta nudelsoppa till frukost ?

  Skriver jag mer får jag nog ta som ett eget inlägg ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.