Okategoriserade

När mamma läste för mig…

Min mamma har sparat alla böcker som vi hade när vi var små i en låda på vinden. Det är verkligen ett helt bibliotek med sagoböcker och gonattsagor som nu står i bokhyllan här i huset. Jag känner inte igen pärmarna på böckerna, men när jag läser dom för Lucas så får jag deja vu för vissa bilder, utryck eller händelser kommer jag fortfarande ihåg! Jag undrar hur många gånger mamma (eller pappa) har läst vissa av böckerna för mig för nu var det ju säkert mer än 20 år sen som jag hörde eller såg boken sist.

Jag undrar om Lucas kommer komma ihåg och läsa Pino-böckerna för sina barn. Jag hoppas det!

Mamma har berättat att min favoritbok lånade mamma på biblioteket och jag var helt tokig i den. Mamma lånade om den så många gånger som det gick medans hon letade överallt efter nånstans att köpa boken utan att lyckas. Tillslut fick hon säga till biblioteket att boken hade försvunnit och på så sätt köpa loss boken åt mig ❤

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.