Tips på 3 årspresenter

Jag har skrivit om januarirean förut, min favoritrea på hela året! Nu är den snart slut, så det här är ett inlägg till alla er som har pengar kvar och har ett barn som fyller 3 år i vår. Här kommer lite tips på 3 årspresenter som vi har köpt till Lucas. Ja, jag vet, han fyller inte år förrän om 2 månader, men tiden går ju så snabbt!

Vi shoppade det mesta på Jollyrooms rea i år, men det är bara 3 dagar kvar på den så skynda att fynda! OBS! Detta inlägget är ej sponsrat!

1. Lucas är fullkomligt tokig i Tildas trehjuling! Och vad är inte bättre än en 3-hjuling på 3 årsdagen? För Lucas är det ju perfekt, eftersom det kommer bli vår och förhoppningsvis lite varmare ute efter hans födelsedag! Den här röda trehjulingen från Stiga köpte för 499 kr istället för 699 kr, 200 kr rabatt.

trehjuling stiga rea blogg

 

2. Lucas gillar nästan Tildas cykelhjälm lika mycket som själva cykeln. Och självklart så ska han ha en bra cykelhjälm också. Jag valde den här cykelhjälmen från märket BeSafe som är en av dom ledande tillverkarna av barnbilstolar i Sverige. Det kändes tryggt 🙂 50% rabatt var det på den så nu kostade den 199 kr!

cykelhjälm besafe barn

 

3. Egentligen hade jag tänkt att köpa ett Lego Duplo Siffertåg också, men det var slut Jollyrooms rea 🙁 Men som tur i oturen så hittade jag just det siffertåget i Liberos poängsshop! Så nu är det beställt och klart också 🙂

siffertåg lego duplo rea

 

4. Lucas önskar sig en såpbubbelmaskin. Jag köpte en till honom på Let’s Deal (eller om det var GroupOn), gör aldrig det! Den var superdålig! Så nu köpte jag en på Br som dom plockade upp från lagret för min skull. Hoppas den är bättre! Men den var tyvärr inte på någon rea, men jag ville gärna berätta det för er ändå 🙂 Om ni vet nån bubbelmaskin som säkert är bra och som finns att köpa på nätet så för ni GÄRNA länka så kanske jag lämnar tillbaka den vi har köpt eftersom det blir svårt att göra det om 2 månader om det visar sig att den inte var bra…

5. Och så köpte vi en när-bebis-kommer-hem-present till Lucas också, för att fira att han har blivit storebror! Det var en läsare som tipsade om det och jag tyckte det var en sån bra idé så jag har gått och klurat på vad Lucas kan vilja ha. Jag ville att den här presenten skulle bli speciell, men ändå något som han kunde vara upptagen med en lång stund efter att han hade öppnat den. Han har börjat intressera sig mycket för lego duplo och vill jämt leka med det hemma hos sina kompisar och hemma också. Jag har sett att han tittar på bilder när han ska bygga så därför tänkte jag att han skulle få ett komplett Lego Duplo byggset, så det blev den här brandstationen 🙂 Vi köpte den på Jollyrooms rea där den just nu kostar 448 kr istället för 649 kr, 201 kr rabatt 🙂 Ni hittar den HÄR!

lego duplo brandstation

 

Vad ska ni köpa eller köpte ni till era 3-åringar när dom fyllde år? Kom gärna med tips!!

Relaterade Inlägg

12 Kommentarer

 1. Mia

  Storebrorspresenter är ett måste! Alla har med sig presenter till bebisen, det är viktigt att dom kommer ihåg storebror också Vår son fick några st av vänner och familj, det var mycket uppskattat att inte bara lillebror fick paket.

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Just det! Det måste jag säga till alla som besöker i början. I Lucas fall så räcker det med ett kinderägg så är han överlycklig. Så det behöver ju inte vara något dyrt 😛

   Svara
 2. Nina B

  Har ingen aning om vad vi ska köpa när Razmus fyller 3 i april. Trehjuling har han, springcykel har han. Av mormor ska han få en verktygsbänk, men vad han ska få av oss är en gåta. Lillebror fyller 1 i april och till honom är det ännu svårare. Han har allt han behöver (efter storebror)

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Åhh vad svårt! Men finns det inget som han intresserar sig extra mycket för hemma hos kompisar? Och likadant med lillebror, har han inte visat något annat intresse än storebror?

   Svara
 3. Angelica

  Vår blivande 3 åring kommer att få en cykel med stödhjul och hjälm, även en cykelstol till sin älskade docka att sätta på cykeln.. Och så blir det nog en ridhjälm och ridbyxor oxå

  Svara
 4. Solin

  Bra tips för storebrorspresent. Jag tänkte även köpa en vit body och textilpennor så han kan måla en body som bebisen kan ha när den träffar storebror.
  Tack för tre års tips också!!

  Svara
 5. Amanda

  Jag skulle satsat på Springcykel istället för trehjuling. Jag har träffat 3-åringar som kan cykla på riktigt så en trehjuling känns lite sent att börja med då, tycker jag. Annars tipsar jag kinetic sand

  Svara
  • Emma - På Smällen igen!

   Åhh vad roligt! Jag har aldrig träffat eller sett en 3-åring som kan cykla, men just i Lucas fall så tror jag att en trehjuling är bäst för han är en så försiktig kille. Han ramlar nästan aldrig eftersom han är så försiktig och då får man ju ta allt i hans takt. Jag tycker det är skönt att han tar det lugnt och inte ger sig på nya saker för snabbt 🙂 Tack för tipsen!

   Svara
 6. EN MÖLNBOBOS LIV

  Felix fyller 3 år 15/2 och jag beställde också siffertåget från Libero 🙂
  Sen har jag även beställt ett tågset från Duplo samt någon arktisk låda från duplo som han såg i en legobutik. Tågsetet får dock mina föräldrar ge. Sen har jag vunnit böcker som han kommer få samt att jag köpt lite Pinoböcker.
  Sen hoppas jag en vinst till hinner hem, då blir det en luvtröja med olyckskorpen från Stadens hjältar 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här