Svårt att spara pengar i 2 år…

– Innehåller annonslänk –

Idag blir inte en ledig dag. Jag kommer inte ens ligga i solen och blogga som jag har gjort dom andra helgerna utan idag ska jag vara supereffektiv! Jag ska inte läsa mail, svara i telefon, scrolla på Instagram och jag ska stänga av fb-notiser så att jag bara kan fokusera. Planen är att jag ska göra klart alla mina bloggjobb jag har i pipen så att jag få mer tid över till kidsen när jag är ledig i sommar 🙂

Jag jobbar väldigt mycket just nu och det har fått mig att tänka på vad jag vill uppnå med allt jobbande? Det finns nämligen en sak som jag är livrädd för och det är att hamna i ekorrhjulet där man jobbar och sliter varje dag utan att veta varför… Jag vill ha ett tydligt mål för varför och en tidpunkt då jag får lön för bördan. Vi brukar alltid spara pengar för att åka på semester på sommaren eller vintern. Jag tycker det är ett jättebra mål för då blir det värt att slita lite extra när man har en rolig semester att se framemot 🙂 Nu har vi bestämt att vi ska börja spara till bröllop efter semestern, men bröllopet som vi planerar är ju år 2020 och det känns så låååååångt fram! Hur ska vi kunna motivera oss själva att spara till ett bröllop som kommer vara 1,5-2 år framåt i tiden? Och utan att spara till en enda resa emellan…?

Det här blir nog en liten utmaning för oss haha! Men jag tror att vi kommer ha råd med några resor i alla fall tack vare Airbnb och Norwegian-kortet. Det fylls på med poäng på Norwegian-kortet ganska så snabbt och eftersom poängen räknas som riktiga pengar så kan man resa gratis eller nästan gratis även om man inte sparat poäng så länge. Jag skrev mer om detta i det här inlägget: Så här får du råd att resa utan att spara eller långa pengar

Tips! Ansök om Norwegian-kortet via min länk så får ni 200 poäng att resa för så fort ni gör ert första köp med kortet. Ni kan sedan värva vänner i er tur och vips så har ni en resa till London!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här