Nu är slutet nära

Det första jag gjorde när jag vaknade imorse var att ringa mamma för att fråga hur det går för mormor. Mamma och min moster har sovit på sjukhuset inatt. Mormor har slutat att svara på tilltal så det går bara att se lite grann på tungan att hon försöker svara. Hon är så sjuk min lilla mormor 🙁 Hon har fått morfin och lugnande för att kunna somna in utan smärta. Vi förväntar oss inte att hon kommer att vakna igen 😭 Det här är det tuffaste jag nånsin varit med om… Att stå maktlös bredvid och inte kunna göra något, samtidigt som saknaden brinner i bröstet trots att personen fortfarande är vid liv. Jag är så glad att jag fick träffa henne i fredags för då svarade hon mig fortfarande. Det hade varit mycket tuffare om jag inte fått säga mitt hejdå. 💔

Men ärligt talat så känns det som att jag aldrig kommer bli hel igen. Det gör så jävla ont! 😭💔

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Linda

  Det är så hårt. Så tufft. Så orättvisst. Och det gör så ont. Men det blir lättare, längre fram. Trots att det inte går att förstå. Andas frisk luft och krama dina nära. Ni har varandra. Kramar från Linda ❤️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack ❤️ Fy fasiken vad det gör ont. Aj alltså.. Min familj är väldigt liten, men plötsligt kändes det som att vi blev så många och så nära varandra. Det är så skönt att ha varandra ❤️

   Svara
 2. Jennifer

  De är så fruktansvärt tufft tyvärr. Saknaden kommer alltid finnas där, men med tiden kommer de kännas något lättare. Min mormor gick bort för 4 år sen och jag saknar henne varje dag än i dag. Men de är lättare att leva med saknaden idag än va de va för 4 år sen.
  Som Linda skrev krama dina nära och kära, ni har varandra. ❤️
  Sänder styrkekramar till dig. ❤️

  Svara
 3. Maja S

  Mm det gör skitont 🙁 ❤️
  Ska begrava min älskade farmor nästa vecka.
  O iom hennes bortgång så är alla mina mor o farföräldrar borta 🙁

  Svara
 4. Jessica

  Hej Emma. Känner med dig och din familj i eran svåra stund. Skönt att du ändå fick lov att säga Hej då och att hon såg att du var där. Förstår efter att själv mist både mamma mormor farmor. Man tror inte man ska bli hel igen. Var rädd om dig, Efter ett tag kommer det kännas bättre men du kommer alltid känna en saknad men den blir lite lättare att bära efter en tids sorgearbetning. Tusen kramar var rädd om dig. Jessica

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här