Okategoriserade

Yes idag är det spinning!

Motivationen ligger verkligen inte på topp när man ligger på soffan och försöker komma på nån ursäkt att slippa träna. Jo, jag har allt lite ont i magen, jag har ätit alldeles för nära inpå så jag kommer ändå bara få håll och så är det ju spinning idag…. Jair tycker säkert att jag är knäpp så tillslut tog jag mitt förnuft till fånga och bestämde mig för att jag ska minsann lyckas med veckans mål så nu är jag på väg till gymmet! Heja mig!!! Hoppas träningslusten kommer tillbaka när semestern är slut!

One Comment

  • Sara

    Älskade underbara spinning!!! Vet du hur skonsamt det är mot kroppen efter förlossningen? Är så pepp spinning igen!

    Tycker du är GRYM som tränar som du gör! Go go!
    Har en plan på att träning ska bli ”min egentid” framöver. Wiiiie!
    Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.