Okategoriserade

Williams vikt och längd

Det är många som är nyfikna på Williams vikt och längd eftersom jag gick över 12 dagar. Dessutom var jag ju ganska mycket större under denna graviditeten om man jämför bilder när jag var gravid med Lucas och Isadora. Det gjorde mig övertygad om att det skulle komma en ganska mycket större bebis denna gång, vilket jag tyckte var skrämmande under graviditeten. Men den rädslan var helt borta på slutet. Jag struntade i alla mina orosmoment, det enda jag ville var att förlossningen skulle komma igång av sig självt så för mig spelade det ingen roll alls om bebisen skulle väga 3, 4 eller 5 kg. Haha!

img_9257

Dessa bilder är tagna i vecka 40 med Isadora vs William

När jag födde William så kom han på en krystvärk och då kom hela han på en gång. Jag kände det som att jag tryckte ut något långt och slemmigt när kroppen kom ut efter huvudet. Och det kändes som han kom ut med fart! Det stämde, för det var en långsmal liten kille som kom 🙂 Han var hela 53 cm lång och vägde 3915 gram. Inte undra på att jag haft så ont under mitt högra revben under graviditeten och faktiskt under själva förlossningen också!

Jag gick över med Isadora också, men bara 7 dagar. Hon vägde 3815 gram och var 51? cm lång. Jag minns inte exakt just nu, men hon kändes betydligt större i alla fall 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.