Williams 1-årsdag

Den 22:a augusti, dagen efter vårt bröllop, fyllde William 1 år 🙂 Jag och Victor var kvar på Mallorca och tyvärr var det provocerande för en del följare/läsare. Så onödig grej att hetsa upp sig över tycker jag! William är en bebis och kommer ändå aldrig komma ihåg vem som firade honom på hans födelsedag eller att vi hade ett stort kalas några dagar innan hans 1-årsdag. Jag kan förstå att alla inte väljer att göra som vi gjorde, men det betyder inte att det finns ett rätt och ett fel. För oss var det helt rätt att göra som vi gjorde och jag önskar inte att något vore annorlunda. Eller jo, William hade kunnat födas den 9:e augusti istället som vi planerat då hade det här aldrig varit en grej. Haha!

William hade en fantastisk födelsedag tillsammans med sin farmor och farfar, sina syskon och kusiner på Borås Djurpark. Han blev ordentligt firad och omhändertagen på sin dag.

Dagen innan vår Mallorca-resa bjöd vi in till 1-årskalas med smash-the-cake och allt som hör till ett 1-årskalas. William hade jättekul och fick massor av roliga presenter som han leker med än i dag.

De fina tårtorna har Tessanbakar gjort 🙂

Dags för William att smasha tårtan!

Det var kul att se William smasha tårtan, särskilt när pappa Victor som är så ordningsam stod bredvid och våndades över allt kladd! Haha! Men William åt ganska prydligt, trots ihärdiga uppmaningar från publiken att lägga händerna i tårtan. Det var inte förrän han ville krypa därifrån som det blev kladdigt på riktigt…

Isadora hjälper William att öppna sina presenter

Självklart saknade vi William extra mycket på hans födelsedag, men det var faktiskt inte jobbigt i mammahjärtat överhuvudtaget. Vi hade ju firat honom innan hans födelsedag och självklart kommer vi fira honom på hans födelsedag i fortsättningen 🙂

Relaterade Inlägg

8 Kommentarer

 1. Nina

  Jag håller med känns som många tycker 1-årsdagen är den största dagen i livet. Jag tänker att fira det när det passar, en ettåring kommer inte minnas det som du säger. Men rätta mig om jag har fel, var inte du lite orolig innan W föddes att han skulle komma på er bröllopsdag och ”då kunde ni inte ha bröllop” för då fyllde han 1 år?

  Svara
  • Emma

   Ja precis, hade han fötts den 21:a augusti så hade jag velat flytta bröllopet till ett annat datum, men nu när han föddes den 22:a så kändes det okej att ha bröllopet den 21:a ändå ♥️

   Svara
 2. Louise

  Är väl inte så ofta man har kalas exakt på födelsedagen oavsett? Iallafall inte i min familj.
  Minstingen här hemma var beräknad 12 juni i år men trivdes så bra i magen att hon inte kom till världen förrän 15 juni som såklart var enda dagen jag ”inte ville” hon skulle komma eftersom det är vår bröllopsdag .

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här