Okategoriserade

Williams 1-årsdag

Den 22:a augusti, dagen efter vårt bröllop, fyllde William 1 år 🙂 Jag och Victor var kvar på Mallorca och tyvärr var det provocerande för en del följare/läsare. Så onödig grej att hetsa upp sig över tycker jag! William är en bebis och kommer ändå aldrig komma ihåg vem som firade honom på hans födelsedag eller att vi hade ett stort kalas några dagar innan hans 1-årsdag. Jag kan förstå att alla inte väljer att göra som vi gjorde, men det betyder inte att det finns ett rätt och ett fel. För oss var det helt rätt att göra som vi gjorde och jag önskar inte att något vore annorlunda. Eller jo, William hade kunnat födas den 9:e augusti istället som vi planerat då hade det här aldrig varit en grej. Haha!

William hade en fantastisk födelsedag tillsammans med sin farmor och farfar, sina syskon och kusiner på Borås Djurpark. Han blev ordentligt firad och omhändertagen på sin dag.

Dagen innan vår Mallorca-resa bjöd vi in till 1-årskalas med smash-the-cake och allt som hör till ett 1-årskalas. William hade jättekul och fick massor av roliga presenter som han leker med än i dag.

De fina tårtorna har Tessanbakar gjort 🙂

Dags för William att smasha tårtan!

Det var kul att se William smasha tårtan, särskilt när pappa Victor som är så ordningsam stod bredvid och våndades över allt kladd! Haha! Men William åt ganska prydligt, trots ihärdiga uppmaningar från publiken att lägga händerna i tårtan. Det var inte förrän han ville krypa därifrån som det blev kladdigt på riktigt…

Isadora hjälper William att öppna sina presenter

Självklart saknade vi William extra mycket på hans födelsedag, men det var faktiskt inte jobbigt i mammahjärtat överhuvudtaget. Vi hade ju firat honom innan hans födelsedag och självklart kommer vi fira honom på hans födelsedag i fortsättningen 🙂

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.