Bröllop på Mallorca

Första dagen som fru!

Första dagen som Herr och Fru Tiger tillbringades på Puro Beach Club som är den trendiga beachklubben på Mallorca. Inte för att i bryr oss så mycket egentligen om vad som är trendigt, men det är ju alltid kul om det blir lite partystämning och det blev det 🙂 Senare på eftermiddagen var det ett gäng partyglada som dansade i poolen. Vi dansade inte, men drack cava sangria och tittade roat på 🙂

Jag hade baddräkt för första gången i mitt vuxna liv och är lite imponerad över hur snygg jag var i det 🙂 Haha!

Vi åt god mat på våra stora dubbelsolbädd och drack cava 🙂

Det kändes stort och mäktigt att vi numera är man och fru. Jag har fortfarande inte vant mig vid att säga ”min man” om Victor. Victor har däremot alltid huvudet på skaft och har redan vant sig vid att kalla mig för fru eller ”frugan”. Han har ju dessutom bytt efternamn och har koll på det, jag är imponerad!

Vi stannade på beach cluben tills en liten stund innan dom stängde och bara njöt, framför allt av varandra 🙂 När vi åkte hem var solen redan på väg ner så det blev bara en kort vända hemma innan det var dags att gå ut och äta 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.