Okategoriserade

Vloggdator!

Nu j*klar ska det redigeras filmer och vloggas! Jag har tragglat med min stackars dator och Windows Media Maker nog länge nu. Jag har varit sjukt tålmodig trots att programmet inte alls vill eller knappt kan, men jag har en stor grej med en stor kund på gång så det går inte att hålla på så här längre så nu köpte jag en MacBook Pro 🙂 Min förra dator var en bloggdator, men nu har jag alltså en "vloggdator" också 🙂 Eller ja, den är inhandlad men jag väntar på att den ska komma med posten 🙂 Det här ska bli så kul!

Nu kommer säkert redigeringstiden på filmerna gå ner lite eftersom jag slipper sitta och vänta på att datorn laggar eller programmet stänger ner sig. Min förhoppning är att jag ska få mer tid så att jag kan göra flera vloggar per vecka, särskilt under vår resa 🙂 Det är så mycket jag vill visa er i Brasilien! Jag vill visa var Jairs familj bor, var Jair växte upp, stranden där vi hängde vår första dag tillsammans, var vi träffades, när Jair surfar, den traditonella maten, Jairs familj och ja.. det är så himla mycket! Prenumerera gärna på min youtubekanal så missar ni inget och jag blir glad för er stöttning ❤

3 Comments

  • Jennifer

    Jag önskar att du kunde göra lite kortare vloggar ut i mellanåt. Ingen kritik mot dig, för du gör helt fantastiska vloggar men oftast har jag inte tiden att titta 15 min på en vlogg, så kortare blandat med långa skulle jag önska. Hoppas du förstår hur jag menar. ?
    Så himla roligt att ni ska få spendera vintern utomlands i år. Är så avundsjuk, hehe! ? Blir kul att följa er på er stora resa! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.