Okategoriserade

Fina UV-dräkter efterlyses!

När vi var på Gran Canaria så såg jag en så himla fina UV-dräkt som jag bestämde att vi skulle köpa till Isadora för att ha i Brasilien och i Thailand. Jag hade sett den på nätet innan, men då blev jag lite snål och tyckte den var för dyr för att bara användas en enda vecka på Gran Canaria. Det blev alltså inget köp och nu hittar jag inte den nånstans, så himla trist!

 

Jag har letat lite men jag har inte hittat något annat jag gillar att köpa istället så om ni har sett något eller ser något så får ni gärna tipsa. Vi har redan UV-kläder i grönt och blått till Isadora, men jag hade velat ha något rosa också eller något mönstrat 🙂 Hojta gärna om ni ser något 🙂

7 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.