Vlogg | Vi testar Wakeboard 4:e sept 2016

Den 4:e september förra året så besökte vi våra vänners Wakeboardpark i Ljungskile. Jag vloggade den dagen men blev aldrig nöjd med mina försök att redigera vloggen, men nu känner jag mig lite mer erfaren så jag grävde fram filmklippen och klippte ihop den! Det blev många skratt här hemma, ett så himla kul minne! 🙂 Kolla videon och klicka gärna er vidare till youtube för att lämna en tumme upp 🙂 Glöm inte att klicka på prenumerationsknappen 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

    • Emma - På Smällen!

      Åh nej, jag vet att många inte har det . Du behöver inte skaffa konto för min skull, jag blir glad om du tittar på vloggarna ❤ Du får gärna berätta om vad du gillar bäst för det är svårt att veta vad andra uppskattar 🙂

      Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här