Fjärde tanden i underkäken!

Jippie! Nu kommer den efterlängtade fjärde tanden i underkäken! Nu slipper hon vara tretandad och jag slipper oroa mig 🙂 Det har faktiskt märkts att hon haft ont i munnen nu. När jag upptäckte tanden så hade hon just tagit en andra tugga av maten och bara skrek av smärta. Jag fattade ingenting och försökte febrilt ta reda på var hon hade ont nånstans. Var maten för varm eller hade hon bitit sig kanske? Det var verkligen ett skrik av smärta men maten var inte varm så det måste varit nåt annat. Jag kikade in i hennes mun som var på vid gavel och då fick jag syn på den, lilla nummer 4 stack precis upp! Den måste ploppat nyligen! 🙂 Skönt att den kom tillslut 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här