Brasilien,  Vlogg

Vlogg | Första dagen i Brasilien

Hej på er! Igår satt jag i 4 timmar för att ladda upp min första blogg härifrån. Vårt internet är sååå segt så jag vet inte hur många vloggar jag kommer ha tålamod att ladda upp, men jag ska försöka spela in vloggar ändå och ladda upp senare om det inte går nu. Här är i alla fall vår första vlogg som vi spelade in vår första dag i Salvador. Vi besöker stranden Barra Vento, går till shopping och äter brasiliansk mat. Vloggen spelades in 22:e november 2017. Jag blir superglad om ni tittar och lämna gärna en kommentar 🙂 Jag skulle hemskt gärna vilja veta vad ni vill se mer av så skriv gärna det också 🙂

<

18 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.