Okategoriserade

Vinterns nyheter från Lush

Samma vecka som vi fick nycklarna till huset så fick jag ett pressutskick från Lush på posten. Paketet innehöll väldoftande vinternyheter i sprakande färger! Snacka om bra tajming nu när vi äntligen har ett badkar i vårt hem!

   

Den gul-röda badbomben doftar från vildapelsin och det röda är mjukgörande kakaosmör. Den ska verka uppiggande och jag kan säga att jag blir piggare bara av att lukta på den 🙂 Snow Fairy duschgelen tror jag att jag har haft förut, den är hur som helst en av mina favoriter – den påminner nämligen om mjukt rosa hubbabubba 🙂 Den godaste av dom alla var läppskrubbet gjort på socker! Den lilla burken skulle jag kunna äta i ett nafs! Fy farao vad gott!!

Bubbelbiten på pinne ska Lucas få 🙂 Han älskar dom 🙂 Ibland får han en bit av en badbomb som gått sönder också, men annars får han nöja sig med sitt badskum, mamman måste ju också ha något eget lyx ju 🙂 Jag känner mig ganska sliten efter den här flytten. Det känns som jag har åldrats, kroppen är öm och ryggen domnar och gör ont. Jag behöver verkligen pyssla om mig själv lite, ta hand om min hud, släppa på spänningar och vila upp mig nu så ett avslappnande bad när hela huset sover är alldeles perfekt nu 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.