Okategoriserade

Vinnare av lucka 19 och 20!

Hej allihopa! Nu ligger jag lite efter med att utse vinnare i julkalenderns tävlingar, så nu tänkte jag att jag utser vinnare av lucka 19 och 20.

I lucka 19 kunde ni som vara med och tävlade vinna ett presentkort på 300 krGlamMom!

20131221-201558.jpg

Utslagsfrågan i lucka 19 var hur många mammabyxor jag köpte när jag var gravid. Svaret på detta är 7 byxor! Jag älskade mammabyxor. Jag köpte ett par svarta, ett par mörka jeans, ett par ljusa jeans, ett par röda, ett par beiga, ett par med massa färger och ett par mjukis/träningsbyxor. Inga leggings.

Vinnaren av ett GlamMom presentkort på 300 pix är Marie Alvas mamma! Skicka ett mail till pa.smallen@hotmail.se så ser jag till att du får ditt presentkort.

Nu till vinnaren av lucka 20 där ni skulle gissa på hur många ljushållare vi har hemma. Rätt svar är 22 st! Jag älskar tända ljus! Vinnaren vinner ett shapinglinne med amningsfunktion från Swegmark! Värde 399 kr!

20131221-212207.jpg

Vinnaren är Camilla S! Skicka din BH-storlek och adress till pa.smallen@hotmail.se så kommer din vinst snart hem till dig!

Vinnare av lucka 21 kommer utses på måndag. Jag måste hem och räkna provflaskor!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.