Vinn en glasögongarderob från SmartEyes!!!

Halloj!! Nu var det längesen som jag hade en tävlingen på bloggen och den sista succétävlingen jag hade var ju SmartEyes så därför kör vi en favorit i repris!! Smarteyes har precis nu kommit ut med sin senaste kollektion Mood collection, spana gärna in den! Och se till att vara med och tävla om ni också vill bli ägare till ett eller varför inte tre par glasögon från den nya kollektionen!!

Jag har fått äran att tävla ut en hel glasögongarderob till 2 av er läsare!!! Vinsterna är tre glasögonbågar inkl. glas från Smarteyes med ett värde upp till 8997 kr! Det är alltså 2 av er som vinner 3 glasögon var!!!! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

 

Jag kommer utse en vinnare i tävlingen här på bloggen och en vinnare i tävlingen på min instagram (@pasmallen.nu). Det är helt ok att vara med i båda tävlingarna om man vill öka sin vinstchans 🙂 

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är: 

 • Kommentera inlägget och berätta varför just du ska vinna

Tävlingen avslutas söndagen den 20:e september 21.59!

Lycka till!!!

Relaterade Inlägg

77 Kommentarer

 1. Emelie

  För 10 år sedan gjorde jag en svindyr laseroperation. Surt nog försämrades min syn igen av två täta graviditeter (hormoner, vad kan de inte ställa till med?). Så nu är jag glasögonbärare igen. Linser skaver, trots att jag provat ut massa olika hos en optiker. Så det vore ju fantastiskt att ha flera glasögon att välja mellan! Vill såååå gärna vinna! Puss!

  Svara
 2. Jannice

  Jag ökar gärna på min vinstchans så jag tävlar både här och på Instagram 🙂

  Jag har 2 par glasögon nu som jag tycker är skitsnygga men dom är svåra att matcha till mina kläder.
  Skulle gärna vilja utöka glasögonförrådet så att jag kan byta glasögon efter kläder och humör 😉
  Älskar den nya kollektionen dessutom ♥

  Svara
 3. Lovisa

  Jag skulle gärna vinna nya glasögon! De jag har nu tycker jag är så opassande så de bär jag endast när jag är hemma. Med småbarn och begränsad lön/föräldrapenning är glasögon till mig själv inget jag prioroterat. Eftersom jag inte gillar mina glasögon använder jag linser jämt, vilket inte är toppenbra för ögonen :/ Jag har väldigt dålig syn, (-5,75) så jag ser nästan inget utan glasögon/linser. Håller alla tummar för att vinna!

  Svara
 4. Nina B

  Jag är gärna med och tävlar. Är nu föräldraledig med andra sonen och tror egentligen jag skulle behöva nya glasögon men det är hundra gånger roligare att handla saker till sönerna än till sig själv så en vinst skulle göra mig toppen glad. Dessutom skulle det vara intressant att se stora sonens (dryga 2 år) reaktion när jag kommer hem med ett (eller flera) par nya snygga glasögon.

  Svara
 5. Caroline

  Som nybliven glasögonbärare (jag är visst inte 20 längre ) så önskar jag innerligt att få vinna ett par snygga glasögon som kan få mig att se lite cool ut

  Svara
 6. Debbie- Mamma till 3 prinsar

  Har tidigare bara haft glasögon hemma när jag tittat på tv ungefär. I somras fick jag skaffa nya skarpare glasögon som jag ska ha på mig hela dagarna. Och jag hade verkligen behövt att ha några extra par glasögon. Jag har småbarn hemma och jag går hela dagarna och putsar glasögonen från diverse fingeravtryck från barnen (och mig själv). Det har hänt flera gånger att man kommer till skolan och ska skriva en hel dag och så kommer man på att man glömt glasögonen hemma! Det hade verkligen varit perfekt att alltid kunna ha ett par i väskan så man alltid har glasögon i skolan och att alltid kunna ha ett par hemma.

  Svara
 7. Erica

  Som föräldraledig student som stått utan “riktig” inkomst i 5 år är en själv det sista man kan prioritera. Graviditet och amning kan förändra synen vilket gör att de enda paret glasögon jag har inte längre passar mig. Dessutom gör dom väldigt ont över näsan att bära, så går det när man handlar budget antar jag.
  Just nu säljer jag av så mycket jag kan på tradera för att kunna skänka pengar till UNHCR och deras jobb för att hjälpa folk på flykt. Detta är för mig en självklarhet att göra i dagsläget. Dock var intäkterna för dom annonserna egentligen tänkta att gå till ett par nya glasögon till mig. Så att få vinna inte bara ett, utan tre (!) par nya bågar hade varit helt fantastiskt och kunde inte komma lägligare. Håller verkligen alla tummar att turen och karman vill vara på min sida denna gången.
  Tack för en fantastisk tävling och en fin blogg.
  Med vänlig hälsning, Erica

  Svara
 8. Skåningen

  Jag är 63 år och har haft glasögon sedan jag var 7.
  De senaste 5 åren har jag dessutom haft grön starr på båda ögonen
  och är snart blind på höger öga.
  Hatar, hatar, hatar allt detta med mina ögon, därför skulle det vara så kul att få glädjas med denna vinst hos Smarteyes.
  Hälsningar Skåneland

  Svara
 9. Micke

  Jag tycker att min fantastiska fru Viktoria är värd nya glasögon. Hon har gått omkring och kämpat med huvudvärk under en lång tid med tron att det berodde på graviditeterna. Men efter att hon gick på en synundersökning upptäckte hon att synen förändrats efter dom. Med två småbarn hemma så är tre par glasögon väldigt lämpligt 🙂 Till exempel så bröt 1-åringen sönder ett par glasögon nyligen. Skulle vara kul att överraska henne med detta då man som pappaledig har lite svårt att göra det så ofta som man skulle vilja.

  Svara
 10. MiaMaria

  Wow vilken tävling!
  Ibland kan ju barn få konstiga saker för sig. Endel kanske ritar på väggar, stoppar konstiga saker i avlopp mm. Min ena dotter bröt av glasögon (inte bara en gång tyvärr) inte alls av elakhet eller så.. Hur som helst har hon vuxit & förståndet med de så en glasögon garderob vore helt fantastiskt!

  Svara
 11. Carolina L

  I januari var jag föräldrarledig och nere i Malmö för att hälsa på min fina syster. Sömndepriverad vid frukostbordet inser jag att jag skulle behöva lite socker till mitt livsviktiga morgonkaffe. Lyckas på någon konstig väster hälla ut hälften på golvet. Försöker vara hurtig och ska dammsuga upp sockret, varpå jag överträffar min tidigare klumpighet med att köra dammsugarmunstycket över min stortå och kötta upp tippen.. Här kan man ju undra vad detta har med glasögon att göra. Hade jag inte dem på mig? Var det därför jag hade lite otur på morgonen? Jo, jag hade dem på mig. Kan toppa min otursmorgon ytterligare… Ska natta minstingen i vagnen i vagnen. Lillbusan tappar sin snuttis, jag böjer mig ner för att plocka upp snuttis. Ner glider glasögonen, landar på golvet, jag tror de hamnat nära mina fötter, drar undan vaknen och hör att nej de är visst under vagnen nu och inte vid mina fötter.. Härligt krokiga glasögon fick jag, väldigt highfashion 😉 Så efter 2a barnet som hängt och klängt i glasögonen och orsakar repor, misshandlade bågar och flottigt glas, vore det fint få byta ut dem till inte bara ett par nya utan tre !?! Lyckan vore total om jag vann denna ment to be tävling!

  Svara
 12. Jenny

  Hej!
  Vilken bra tävling med superfint pris! Jag är en föräldraledig trebarnsmamma och närsynt och håller alla tummar och tår att jag vinner detta:) Jag har haft glasögon sedan jag var barn och just det här med att man bara har ett par glasögon är ibland jobbigt då just det par man har inte passar till hur man känner sig för dagen, de kläder man har på sig etc. Vilken LYX att ha tre par att välja mellan! Ha det bra! Kram Jenny

  Svara
 13. Elin

  Hej! Vilken superbra tävling. 🙂 jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag inte har råd med glasögon för tillfället då jag är timvikarie och är i stort behov av nya då mina gamla är både snea och repiga 😮 så dom används bara hemma och i bilen! Ha det bäst 🙂 kram

  Svara
 14. Alexandra Alkanius

  Jag skulle så gärna vilja vinna! Jag ser så dåligt och måste verkligen skaffa glasögon, men det är så svårt att hitta rätt par. Hade blivit överlycklig av att vinna så jag kan välja olika varianter till olika tillfällen! Hade muntrat upp bland all foglossning och graviditets kämpor.
  Sen fyller jag år den 25/9 så det hade varit en underbar födelsedagspresent med 😉 Tävlar på Instagram med såklart 🙂

  Håller tummar och tår!
  Kram Alexandra

  Svara
 15. Anja L

  Har kommit till den åldern då progressiva behövs… Behöver nya glas för att kunna sköta mitt arbete på både nära och långt håll. Vill ju att andra också ska få se bättre…

  Svara
 16. Sofia

  Jag skulle så gärna vilja vinna nya glasögon. Använder linser dagligen men då jag är en småbarnsmamma är jag ofta trött efter krångliga nätter och tidiga mornar. Detta leder till grusiga ögon och skavande linser. Dessutom är de extra glasögon jag har alldeles för svaga för mitt synfel som ändrats de senaste åren. Håller tummar och tår!

  Svara
 17. Amanda

  Hur mycket jag behöver nya glasögon? Huuuur mycket som helst! Efter nästan 2 års vab hemma med dottern är nya glasögon inte högst på prio-listan. Tänk att få va “snygg-morsa” i höst! Hade varit fantastiskt roligt att få vinna, annars får nya glasögon vänta ett tag till.

  Svara
 18. Ronja

  Ååh jag vill vinna! Mina glasögon är från 2009 och sådär härligt repiga som de bara kan bli om busiga småbarn får tag i dem. Lite lätt skeva och skavda är de också efter alla dragkamper mellan mig och 1,5 åringen. O de där bitmärkena på bågarna? Ja det är katten(!) Som attackerar dem tidigt på morgonen när hon vill ha frukost. Så man kan nog lätt säga att mina brillor har sett sina bästa dagar, men konstigt nog så är det så mycket roligare att shoppa något till de små älsklingarna istället för att prioritera mamman och köpa nya glasögon… fast det borde nog vara dags att unna mig något nu så 3 par nya glasögon lagom till den här slitna mammans födelsedag vore ju perfekt 🙂

  Svara
 19. Maria

  Jag tycker att min son är värd ett glasögonpaket! Han pluggar på universitetet samtidigt som han försöker hinna ta sitt körkort. Det är inte lätt att få tid o pengar att räcka till, och det vore skönt att kunna hjälpa honom lite!

  Svara
 20. Anna

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna, är hemma från jobbet för att ta hand om världens bästa lilla bebis, men som alla som varit föräldralediga vet så blir man inte direkt rik på att vara det. Och det i kombination med att ha en mycket nyfiken och klåfingrig bebis för hjärtat att studsa i halsgropen flera gånger om dagen. Skulle därför vara skönt att ha flera par glasögon att byta med! Tack för en öppen och ärlig blogg och för en kul tävling!

  Svara
 21. Linda S

  Åh! Min motivering: En halvt blind ;-), nybliven student (say no more), tvåbarnsmorsa vars 4-åring är EXPERT på att göra sönder mina glasögon. Det är inte medvetet, det vet jag. Men på 4 år, har han satt sig på mina glasögon, trampat på mina glasögon och “hjälper” mig ofta att flytta på mina glasögon vilket har resulterat i trasiga, sneda och repiga glasögon… Jippi! Jag har garanti, men börjar nästan skämmas när jag kommer in för service nu :-P. Det konstiga är att min pojk är så försiktig av sig, men mina glasögon verkar vara otursförföljda… Håller tummar och tår! Kram

  Svara
 22. veronica hedlund

  Wow vilken fantastisk tävling jag är jättegärna med. Skulle vara kul att få byta ut de tråkiga jag nu haft i 2 år. Då jag blivit arbetslös utan a-kassa så har jag inte haft råd tyvärr så nu håller jag tummarna stenhårt.

  Kram veronica

  Svara
 23. Reka

  Jag skulle verkligen behöva nya glasögon då jag har bara 1 par glasögon ! Jag har jätte svårt att hitta glasögon som passar mig så jag änväder linser men de funkar inte en hel dag (jobbar i förskola så de blir smutsiga fort) 🙁
  Skulle verkligen behöva hjälp med att hitta fler som kan passa mig och jag skulle kunna känna mig bekväm och fin i de ! Efter 2 barn/graviditet har ögonen försämrats enormt!
  Håller tummarna för vinst

  Svara
 24. Mia

  Åhå, jag behöver verkligen nya glasögon då mina är över 10 år gamla! Har inte kommit mig för att köpa nya och nu tillåter inte ekonomin då jag är mammaledig igen. Hann bara jobba ett halvår innan lillebror kom!

  Svara
 25. Elle

  Jag skulle behöva nya glasögon men har inte möjlighet till de, jag behöver byta glasögon en gång per år men har inte haft möjlighet men de så jag har inte bytt sen 2011-2012 någon gång. Jag har ständigt fläckar på mina glasögon jag har just nu pga att färgen jag hade i glasen har börjat lossna så de ser ut och känns som att dom är ständigt smutsiga..
  Skulle bli superglad om jag vann ett par nya glasögon.

  Svara
 26. Annica

  Jag är gravid i vecka 38 snart och har haft använt linser de senaste 15 åren (mina gamla glasögon är således inte så moderna…:)). Nu när jag kommer att vara hemma mycket så skulle det vara guld värt att kanske äntligen, för första gången få känna sig fin i glasögon! Skulle vara toppen både för ekonomin som nybliven mamma och för mina stackars ögon. Håller tummarna!

  Svara
 27. Linda L

  40 år fyllda så inser jag att synen inte är som den borde, att läsa innehållsförteckningar på saker i affären är omöjligt, något som inte är fullt så kul då jag gärna vill veta vad det är jag köper till mina 4 barn, sedan så är det numera även svårt att läsa vanligt text i tidningen. Skelade som barn men opererades för detta, tyvärr har nu skelningen kommit tillbaka och jag ser ofta dubbelt, det blir ansträngt för ögonen då de automatisk försöker motverka detta. Ja glasögon är inget jag direkt längtar efter att få skaffa mig 🙂 har fortfarande hemska minnen om mina enorma glasögon jag bar som barn som dessutom var randiga i glaset pga skelningen. Minns en pojke som ville ta med mig på skoldisco, men bara om jag kom utan dessa enorma randiga glasögon. Men jag vill nu bevisa för mig själv att man faktiskt kan vara otroligt snygg i glasögon, finns ju numera så mycket att välja på och tänk att få kunna läs innehållsförteckningar och liknande igen. Skall nu börja arbeta efter många års föräldraledighet och märker att om jag lättare skall få jobb inom mitt yrke så krävs körkort och med tanke på min syn så krävs det glasögon om jag skall få körkort. Med många års föräldraledighet och nu som arbetssökande så är ekonomin inte den bästa, vore därför toppen att vinna glasögon, dels för att kunna läsa och se ordentligt, dels för att förhoppningsvis kunna sluta skela och slippa den trötthet som det innebär för ögonen och dels för att kunna ta körkort så att jag lättare kan få jobb.

  Svara
 28. Amanda Bach

  Jag har har haft linser i många år, skulle vara skönt att ha glasögon lite då och då. Låta ögonen vila från linserna. Jag tror jag skulle bli snygg i glasögon. Byta glasögon beroende vad jag har för kläder på mig, eller beroende på vilket humör jag är på. Det hade varit toppen! 🙂

  Svara
 29. Petra Stafberg

  Så fina glasögon hos Smarteyes✨. Jag är kroniskt sjuk o orkar oftast inte fixa mig, o då känner man sig genast lite bättre o finare med snygga glasögon, & Mood Collection låter perfekt för mig då jag behöver lätta bekväma (o snygga såklart) glasögon då jag pga min sjukdom får ont så fort nått sitter tungt mot huden.
  Vilken underbar vinst, skulle jag detta fina vinna blir jag en väldigt glad (o vacker ) kvinna.

  Svara
 30. Anna

  Det vore så roligt att få komplettera sin garderob och matcha olika outfits med nya glasögon! Och det vore helt perfekt att ha lite olika bågar att välja mellan när man ska växla mellan sandlådan, jobbet och fredagsmyset. Smarteyes har verkligen massor av fina glasögon som gärna får flytta hem till mig!

  Svara
 31. Malin

  Det hade varit fantastiskt att få vinna detta. Jag är i akut behov av nya glasögon då min syn försämrats avsevärt senaste månaderna. De gamla glasögonen fungerar längre och jag hade blivit överlycklig om jag kunde få vinna detta

  Svara
 32. Emma

  Tänk om det kunde vara min tur att vinna och inte bara ett par utan tre glasögon. Wow vilken tävling!!
  Tänk att kunna matcha efter kläder och humör, ett par som barnen kan slita i, ett par som gör att jag ser riktigt smart ut på jobb och ett par för att förföra min man

  Svara
 33. Pernilla

  Åh hade så himla gärna utökat mina glasögon garderob nu när synen förändrats en hel del de senaste året..
  Och som mamma är det inte precis så man prioriterar sig själv framför barnen så därav har inga glasögon blivit köpta så nu hoppas jag på tur här

  Svara
 34. Jenny Hansson

  Skriver Wow här med som på Instagram…Då denna tävling är WowJag om någon skulle brhöva stylas om på näsan….Modet inom Glasögonbranschen är stor och jag hänger inte med allsJag skulle brhöva lite hjälp med det…Tävar och hoppas…Fantastisk tävling det här….Kramelikram

  Svara
 35. Anna H

  Har på senare tid börjat bli så trött när jag ska köra bil och efter lite funderingar så insåg jag även att jag kisade väldigt mycket… Kontentan av det hela är att jag nu behöver glasögon även vid bilkörning, så jag önskar mig nu detta vinna så jag barnen kan köra tryggt till förskolan . Ja även några semesterresor här framöver det lär bli och även om min käre sambo mer än gärna kör så vore det ju bra om vi på bördan kunde dela

  Svara
 36. Marie Alvas mamma

  Vilken passande tävling. Jag var på synundersökning för två veckor sedan. Men jag hade inte råd med nya glasögon. Alla jag passade i var för dyra. Dottern har skadat mina nuvarande glasögon ett antal gånger så nya vore underbart! Hoppas på lite tur.

  Svara
 37. Louiloo

  Perfekt tajming på denna tävling!
  Just nu, sitter jag för första gången med mina terminalglasögon på mig och faktiskt ser skärmen 😉
  Jag gjorde en synundersökning den 1/9 och som jag misstänkte för var jag i behov av glasögon. Jag behöver ha dom på mig hela dagarna.
  Jag beställde ett par Terminalisar men har inte kunnat välja och bestämma de andra.
  Jag vill ha ett par solisar med styrka, ett par i metall och ett par i plast. Eftersom mitt dilemma är beslutsångest, jag kan alltså knappt välja färg på ett sugrör så blir det alltid så många ocj svåra val.
  Jag har kikat på smarteyes sida och jämfört och dom verkar ju toppen, både till utbud och pris!
  Hoppas verkligen det blir jag som får en välbehövlig glasögongarderob!

  Svara
 38. Jenny

  Jag skulle hemskt gärna vinna den här tävlingen! För snart ett år sedan kom vår älskade dotter och jag har varit hemma med henne. Hon har fått allt fokus såklart och nu när jag börjar jobba igen känner jag att jag lite tappat bort mig på vägen. För att komma på banan har jag köpt en del nya kläder och att få uppdatera glasögonen som är några år gamla vore en dröm! Tänk så fräsch man skulle se ut!

  Svara
 39. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle VERKLIGEN vilja vinna den här vinsten. Det var över fem år sedan jag investerade i ett par nya glasögon och mina nuvarande är sönder och hänger snett (då ena bågen endast är limmad). Det saknades tyvärr reservdelar för att laga de, och jag fasar för hur jag ska få ihop det hela nu då jag verkligen behöver ett par nya och att här få chansen att vinna HELA TRE PAR – det vore rena drömmen.

  Kanske skulle man då kanske t o m kunna unna sig ett par solglasögon, det är något jag aldrig har ägt eller kunnat ha då jag haft synfel sedan jag var i 6 års åldern. Det hade varit som att slå två flugor i en smäll, att både få två par vanliga att växla i mellan och ett par solglasögon att faktiskt kunna se i. Kort sagt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva för att du ska välja just mig, mer än att jag verkligen vill och är i stort behov utav den här vinsten och skulle vara dig och Smart Eyes evigt tacksamma i fall jag blev utvald.

  Kram Sanna

  Kram Sanna

  Svara
 40. Sara B

  Jag vill vinna detta till min make (om det bara är tjejbågar så gillar han rosa så det går bra ändå).
  Vi har precis fått vårt tredje barn, vi funderar på att bygga ut (pga dessa tre barn), vi försöker hitta rytmen i att vara fem i familjen (och att få pengarna att räcka) och mitt i allt det kommer vi fram till att mannen verkligen skulle behöva nya glasögon. De han har köpte vi för 5-6 år sedan och börjar bli lite väl naggade i kanterna plus att synen inte är densamma (efter en elak bihåleinflammation fick han bestående flimmer i ögonen). Han behöver nya glasögon men pengarna finns inte riktigt där för att han ska få frossa loss. Det skulle han få om han vann detta. Go Bananas och få fina glasögon som passar just den fina/roliga/tokiga/ansvarsfulla far och man han är 🙂

  Svara
 41. Selia

  Hej
  Varför ska jag vinna ??
  Det så att jag vill gärna ta tag i mitt kör kort men när man tänker att man har två små barn och studera och jag behöver glasögon när jag ska ta körkort och det kostar en del och plus kör kort kostande naja då känns det som att jag aldrig får tar kör kort lägg penger istället på sina barn än på ett paar glasögon var prio ett hela tiden så hoppas det räcka för att vinna hos dig hoppas kom kom turen till mig lycka till allihopa selia

  Svara
 42. Jenny

  Det finns 4 små händer i min familj, som gillar att gömma och ställa till! Det kan bli problem för morsan som inte ser, när brillorna inte finns på sin plats mer….
  För att ta mig till linserna trampar jag i ett hav av duplo och traktorer såklart, kunna gömma glasögon på olika ställen vore underbart!

  Svara
 43. Kicki

  Som barn fick jag byta glasögon kanske vart tredje eller vart fjärde år. Mitt synfel gjorde att nya glasögon var för dyra. Så är det fortfarande. Kraftiga styrkor och brytningsfel gör det inte billigt. Tänk att för en gång i livet ha möjlighet att matcha glasögonen med kläderna. Det hade varit en dröm.

  Svara
 44. Johanna - RosaBubbla.se

  Det här hade jag såååå gärna velat vinna! Något har hänt med min syn efter att ha varit gravid och fött två barn, så plötsligt behöver jag glasögon för att se på långt håll! Helt märkligt… Att då kunna vinna tre par nya, snygga glasögon vore verkligen en dröm! Håller alla tummar och tår…

  Svara
 45. Josefine

  Hejsan, jag skulle vilja vinna detta till min underbara sambo. Han behöver verkligen nya glasögon, han har haft sina i några år nu och börjar se sämre med dem. Det är ju inte precis gratis speciellt eftersom att han har ett ganska stort synfel. Det skulle verkligen vara roligt att kunna ge detta till honom som present det är han värd.

  Kram. Josefine

  Svara
 46. Sofie

  Skulle verkligen behöva nya glasögon! Förnyar linser varje år och ser sämre varje gång. Nu var det många år sedan jag köpte nya glasögon men det hade varit toppen med glasögon nu med två barn. Bara att ta på när man stiger upp

  Svara
 47. Jenny och busungarna Isa och Ian

  Mina två små är ganska vilda och har inte alls förstått hur viktiga pappas glasögon är… Vi skulle bli så glada allesammans om pappa kunde få nya fina glasögon, för det behövs verkligen fler än ett par ögon för att hålla reda på våra busungar. Att dessutom veta att det finns par i reserv om olyckan skulle vara framme skulle kännas väldigt tryggt.

  Svara
 48. Ulrika Andersson Kahlman

  Vilken helt fantastisk tävling!
  Jag har nyligen upptäckt att min syn försämrats o att jag faktiskt behöver glasögon. Tänk att ha tre par o välja på till olika situationer, tillfällen o stilar. Jobb, fritid o fest!
  Hade passat mig perfekt som har sån vånda när jag ska välja.
  Hoppas turen hamnar på mej o jag blir en lycklig tjej!

  Svara
 49. Paola

  Det vore verkligen vardagslyxigt och guld värt att få TRE bågar att väja mellan!! Jag hävdar alltid att glasögon är snyggt, att de är en accessoar och att man kan framhäva sitt bästa jag med dem. Men själv är jag så feg att jag alltid väljer de tråkigaste, vanligaste bågarna. Sist – dvs. för tre år sedan nu, hrmpf (kan säga att de inte direkt fyller sin funktion längre) – blev det ett par obestämbart blågrå i metall, som gör att jag försvinner ännu mer bakom mina bågar. Jag vill ju ha snygga glasögon!! Eftersom jag verkligen måste skaffa nya glasögon helst i förrgår vore det superkul att äntligen kunna våga! Med hela tre par kan jag tillåta mig att ha ett par lite vardagligare och TVÅ PAR läckra, piffiga brillor som verkligen syns 🙂

  Svara
 50. Anna Lundqvist

  Har tyvärr inga glasögon som funkar och bär nu linser jämt. Mina ögon mår ju naturligtvis inte bra av att aldrig få vila o därför hade denna vinst varit helt fantastiskt att då vinna.

  Svara
 51. Nanny

  Jag fick mina första glasögon när jag var 4 år. Ett par klotrunda rosa med lila prickar på, jag hatade dom från första stund och vägrade ha dom på mig.
  Vid 13 års ålder fick jag äntligen börja använda linser och det kändes som en befrielse. Tyvärr så har mina ögon skadats pga för mycket användning av linser. Så i förra veckan var jag på jakt efter dom perfekta glasögonen men har insett hur svårt det är att välja bland alla skönheter, så att få vinna en garderob av glasögon hade varit en dröm för en tjej som mig, och att äntligen få känna mig bekväm i ett par snygga glajjor 🙂

  Svara
 52. Caroline

  Hej! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna detta då jag alltid har haft väldigt svårt att hitta rätt bågar till mig och aldrig riktigt känt mig bekväm i glasögon pga detta. Jag har haft problem med min syn sedan mycket tidig ålder och pga av att jag inte kände mig bekväm i glasögon eftersom jag aldrig hittade rätt bågar så använde jag aldrig mina glasögon och fick därmed sämre syn. Så några nya bågar skulle göra susen för då skulle jag ha flera alternativ att välja mellan och då aldrig behöva känna mig osäker eller skämmas över att visa upp mina snygga glasögon!

  Hoppas för allt i världen att jag vinner denna tävling! Skulle betyda extremt mycket för mig!

  Kram Caroline

  Svara
 53. Ana K

  Vill vinna, det vill varje kvinna. Varför välja mig, det ska jag säga dig. Min brillor är slita och nästan gått itu, behöver nya nu. Gärna flera så man kan varijera, med färgglada glasögon på mötet briljera. Vår värld behöver lite stil, och jag behöver nya glasögon så jag kan köra bil!

  Svara
 54. Therese Uvhage Niva

  Jag är en renrasig linsbärare, men nu när jag är gravid så har migränerna tagit över och linser är inte längre ett alternativ. Sånt är jag i stort behov av en ny glasögongarderob. Då jag jobbar med skönhet är det en fördel om jag också ser bra Men viktigast av allt, som gravid är man ju tröttare än vanligt och jag vill inte spendera ännu mer tid i sängen på grund av huvudvärk också, jag vill kunna spendera så mycket tid det bara går med att se mina två småstora barn och deras fantastiska utveckling som sker framför våra ögon varje dag ❤️

  Svara
 55. Nathalie, mamma till Alissa och Elize

  Är gärna med och tävlar då min syn har blivit sämre efter jag har fått barn och ekonomin inte är den bästa. Detta är verkligen en drömvinst!

  Kramar

  Svara
 56. Hans Möller

  Om jag vinner ska jag dela med mig av vinsten till min son och min fru. Vi tre är glasögonormar! Jag har en repa i mina och sonen behöver ett par som sitter bra när jag spelar fotboll. Frugan vill bara se bättre ut 😉 Hoppas på tur!

  Svara
 57. Josefine Hiller Pongo

  Oooo, skulle så gärna ha flera glasögon att välja mellan. De jag har nu är 1,5 år gamla och som jag har haft glasögon i över 20 år (sedan 15årsåldern ) och aldrig haft mer än 1 par samtidigt. Tänk att kunna variera med humör och kläder. 🙂 Går på mammaledighet om ca 1 månad så lyxen att byta bågar lär dröja ett tag till.

  Svara
 58. dianasdrömmar

  Coolaste brillorna från Mood tant vill vinna,
  för att mina barn ifatt hinna…
  jag knappt läsa kan
  för lilleman.
  Jag hoppas med dessa coola brillor tillbaka min syn få
  och kommer att slippa migrän och huvudvärk och bättre må
  Kram Diana

  Svara
 59. Christine

  Fick glasögon för ett par år sedan och i förra veckan gick dem sönder så behöver ha nya. Hade varit käckt att vinna så man kan införskaffa sig nya när de andra är sönder och ekonomin inte den bästa. Så vi håller alla tummar och tår så tävlar både här och på instagram. Grym tävling

  Svara
 60. Therese

  Trodde på riktigt att jag hade tävlat men hittar inte min kommentar Jag skulle bli så överlycklig om jag vann! Jag vill egentligen ha linser JÄMT men efter att jag fått sår på hornhinnan är inte det aktuellt Så jag känner mig himla obekväm i mina glasögon och har svårt att hitta några jag verkligen gillar! Men den här kollektionen är SÅ SNYGG och jag tror verkligen att jag kan hitta några som passar mig!

  Svara
 61. Matilda

  Har typ burit samma brillor sedan gymnasietiden.
  Känner mig snart helt och hållet förvriden.
  De ser konstiga ut hur jag än trycker och vänder.
  Ständigt limmas de efter att ha hamnat i barnens händer..
  När jag tänkt köpa nya slutar jag aldrig vela.
  Ser ju nästan så dåligt att jag börjar skela.
  Det vore därför perfekt att vinna tre av Smarteyes snygga par.
  Som ensamstående är jag dessutom glad om jag dessa kronor spar.

  Hoppas, hoppas! 🙂 Kram Matilda (Tävlar på bägge ställen.)

  Svara
 62. Emma

  Vilken fantastisk tävling!
  Har gått och velat i flera år på om jag ska kosta på mig nya glasögon sen ungarna pajade mina. Har inte tagit mig för att fixa det än. Hoppas innerligt att jag vinner denna tävling. Hade varit bästa födelsedagspresenten, ever! Inga undanflykter längre utan bara kuta ner till optikern, bränna av en lyckodans och välja ut nya brills. Förstå lyckan att kunna göra det utan att behöva vara orolig för att inte ha råd att köpa höst å vinterkläder till barnen håller tummen benhårt och hoppas på tur.

  Svara
 63. Caroline

  Jag har vetat om sen några år tillbaka att jag har brytningsfel och får ibland därför ont i huvudet, men så har jag aldrig fått tummen ur att skaffa mig ett par glasögon, dels för att jag inte hittat en glasögonmodell som passar. Men nu när denna nya kollektion har kommit är jag övertygad om att det finns massa fint! Så att få vinna detta hade varit så himla bra!

  Svara
 64. soooffie

  Vilken dröm vinst. En otrolig dröm.
  Som nybliven glasögonbärare har jag insett att det är otroligt viktigt med rätt styrka och det är svårt när man är ny på det hela. Hos Smarteyes vet jag att de hjälper en på ett otroligt professionellt sätt.
  Att vinna en hel garderob med otroligt snygga bågar vore en stor dröm.
  Att ha glasögon till varje tillfälle.
  Har precis bestämt mig för att börja söka nytt jobb. Behöver en arbetsplats som stödjer, hjälper och uppskattar det jobb jag gör. Inget jag har idag tyvärr, vilket drar ner självkänslan enormt.
  Och ett steg till ett nytt jobb och ny självkänsla är att känna mig snygg och se bra samtidigt. Denna vinst skulle hjälpa mig något enormt emot detta mål.
  Har tittat både i butik och på nätet på nya serien Mood och hittade flera favoriter. Bland annat dessa.
  https://www.smarteyes.se/glasogon/L103
  Har länge suktat efter dessa från WILD kollektionen.
  https://www.smarteyes.se/glasogon/K124

  Vågar inte hoppas men gör det ändå.
  Grattis till lilla fröt i magen också.

  Svara
 65. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

  Åh, det sägs att allt går nerför när man fyllt 30 år och ja, jag håller nog med… Jag har på senare tid märkt att synen inte är vad den har varit. Sen har jag sett att Smarteyes har väldigt snygga glasögon(ingen glasögon orm där inte! ) så det hade varit galet bra med en vinst just nu känner jag

  Svara
 66. Camilla 33 år och 10 barnsmamma som lever med lungsjuk man

  Jag är med och tävlar ,kommer även göra det på instagram.
  Jag ser väldigt dåligt,jag har 15 procents syn av 100 sa dom hos optikern,men det kostar så mycket med glasögon så jag har inte råd.
  Jag skulle bli jätteglad om jag van dessa..
  kram Camilla
  instagram namn tiobarnsmamman

  Svara
 67. Emilia Abrahamsson

  I februari ska jag börja jobba igen efter en snart 3,5 års föräldraledighet! Jag är nervös, rädd och excited på samma gång! Älskar glasögon vilket är tur det då mina ögon inte klarar av linser hehe! Hade varit en sån bra jobbstart med att få lite nya fina glasögonen

  Svara
 68. Martina Wärnellv

  Nya glajror vore det rätta
  Så kanske min huvudvärk kunde lätta!
  Just nu har jag bara ett par
  Och dem få jag ständigt leta efter i typ flera dar
  Så 3 nya par skulle ju underlätta mycke
  Då kunde jag välja helt efter humör å tycke.
  För att gå till smarteyes
  Det vore fett najs❤️
  Nu hoppas jag i dubbelbemärkelse få se bra ut
  Och nu är detta rimmet slut

  Svara
 69. Rebecca

  Skulle vilja vinna dessa glasögon till min fina mamma. Hon fyller år snart och detta skulle vara en perfekt present att ge till henne!

  Svara
 70. Emma

  Jag fick glasögon när jag var sex år! Så fort jag kunde bli av med dem och skaffa linser istället gjorde jag det! Hatade att använda glasögon. Nu har jag precis börjat använda glasögon igen efter ca tio år med linser hade det varit roligt att kunna byta glasögon mellanåt. Min syn är så dålig så att jag inte klarar mig utan glasögon. -5,5 på vänsterögat och -8.0 på högerögat. Hållet tummarna för vinst! 🙂

  Svara
 71. liselotte

  Jag är jättegärna med och tävlar. Vill vinna detta till min dotter som har dålig syn och behöver glasögon/linser. Vill överraska henne med detta efter en oerhört tuff tid, är väl det fortfarande, men börjar gå åt rätt håll. Som ensamstående mamma med lågavlönat arbete( dessutom med lång sjukskrivning) är det inte lätt att få pengar över till att unna sig själv något. Detta skulle nog bli oerhört uppskattat av henne.

  Svara
 72. Johanna

  Har just blivit mamma till en liten gosse och både graviditet och amning har gjort att min syn gått lite “bananas” vilket i sin tur har lett till att jag ser lite du och så med mina nuvarande glasögon… Nya lär behöva införskaffas och då hade ju denna vinst varit perfekt!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här