Okategoriserade

Vill stå upp!

Nåt nytt som jag har upptäckt med Lucas den senaste är att han vill stå upp i knät. Han hållet nästan hel sin kroppstyngd själv men han är ju fortfarande lite vinglig. Jag blir helt trött i armarna, men om jag sätter ner honom blir han kinkig så man får helt enkelt ge efter och göra som han vill!

Imorse läste jag i appen The Wonder Weeks att detta var en del av det som händer i utvecklingssprånget som Lucas är i nu. Typ allt som stod där har Lucas redan gjort förutom att ta tag i saker och medvetet skaka en skallra så det får vi öva på!!! Jag kan verkligen rekommendera den appen! Det är jätteintressant att läsa om var i utvecklingen Lucas är just nu och vad man kan göra för att hjälpa honom på traven i utvecklingen 🙂

20130606-143034.jpg

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.