Vilken sjuk stress

Denna veckan har både jag och Victor varit sjukt stressade. Det känns som att allt jobbigt kom på en och samma gång… Vi kastades in i en lägenhetsförsäljning, kort därefter kom coronakrisen och jag blev av med mitt uppdrag på jobbet. Victor blev också korttidspermitterad och barnens pappa varslades från sitt jobb. Vi undrar alla hur detta kommer påverka oss framöver, inte minst ekonomiskt. Dessutom har jag fått svar på min urinodling som visade att jag har urinvägsinfektion. Jag har börjat äta antibiotika men istället för att må bättre så känner jag mig bara sämre för varje dag… Det har till och med svidit och ilat så illa i ena sidan att det svartnade för ögonen på mig. Jag har också ont ganska långt ner på ena sidan av ryggen så jag är lite orolig för njurbäckeninflammation, men då brukar man väl få feber?

Idag var den jobbiga dagen kommen, dagen för lägenhetsvisningen… Både jag och Victor har oroat oss mycket inför den här dagen eftersom vi fick klagomål över att lägenheten var smutsig på förhandsvisningen och därför fick bud under utgångspriset. Vi vågade inte riskera samma sak igen så vi frågade hyresgästen om vi fick lov att göra i ordning lägenheten. Han var väldigt hjälpsam och hade inte alls några problem med det, så imorse åkte vi dit och städade, ställde i ordning och homestylade med blommor och prydnadssaker. Wooow, vilken skillnad det blev!! Till och med mäklaren var imponerade över hur fint vi hade gjort på den lilla stunden 🙂

Nu sitter vi nervöst och inväntar samtal från mäklaren om hur det har gått. Det hänger verkligen på denna visningen om vi ska få sålt lägenheten eller inte…

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här