Okategoriserade

Victors födelsedagshelg!

Denna helgen var Lucas och Isadora hos sin pappa och min fina vän Veronica passade William så att jag kunde skämma bort Victor riktigt ordentligt! Han fyllde nämligen år i söndags så jag slog på stora trumman och tog med honom till Sankt Jörgen Spa där vi spa:ade, åt god middag och övernattade 🙂 Att mysa så här alldeles ensamma är typ den bästa presenten vi kan få tycker jag. Vi älskar båda familjelivet men det är ändå otroligt värdefullt att få vara ensamma ibland.

På söndagen (som egentligen är Victors födelsedag) åt vi bakelser och kladdkaka som Veronica hade bakat under tiden hon passade William. Visst är hon underbar?! Och så firade vi tillsammans med barnen genom att spela spel. Barnen tyckte det var lite märkligt att Victor inte hade några gäster på sitt kalas och Isadora frågade ”Vem ska ge dig presenter?” Haha! Lilla stora tjejen!

Igår fick Victor sin sista present av mig, nämligen att gå på nya bond-filmen 🙂 Victor tyckte att den var den bästa bondfilmen han sett 🙂 Jag tyckte också att den var bra, men kanske lite väl lång haha 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.