Dagar som gör att jag alltid vill vara mammaledig!

Idag har det varit en lång men innehållsrik dag. Jag är SUPERTRÖTT just nu när jag skriver detta, men jag känner mig ändå positivt trött och vill verkligen skriva om hur jag känner för det är med go känsla i kroppen som jag går och lägger mig ikväll. Den här dagen har varit intensiv, fartfylld, rolig, social och positiv. Dagar som dessa får mig verkligen att känna mig som mig själv igen 🙂 Sociala, glada, positiva Emma är tillbaka!

Idag startade dagen onödigt tidigt om du frågar mig, William vaknade och satte sig upp i sängen klockan 5.00! Så tidigt har han aldrig vaknat förut och jag hoppas verkligen inte att det blir en vana. Victor kunde inte sova mer och stack iväg till gymmet medan jag försökte få William att komma till ro igen. Han somnade aldrig riktigt om, men slumrade nog till ett par gånger för det gjorde jag i alla fall. Klockan 6 var det däremot morgon på riktigt så bara att gå upp.

Det blev en ganska hektisk morgon även fast jag gick upp så tidigt, men det berodde på att Lucas skulle till Universeum med skolan så vi behövde fixa matsäck. Det blev kokt korv i termos 🙂 Klockan 9.00 lämnade jag Isadora på förskolan och efter det tog William sin förmiddagstupplur. Klockan 11.00 var det dags för ett möte i stan och efter det åt jag, Victor och William lunch på Heaven 23, så lyxigt att fira lite på en vanlig onsdag 🙂

Sen bar det vidare till öppna förskolan i kyrkan, men först hämta upp Isadora som också skulle få följa med idag 🙂 På öppna förskolan hade vi bestämt träff med Eunice och Kenzo som vi hängt en hel del med dom sista veckorna. Isadora har aldrig varit på en öppen förskola förut, eller jo, när hon var bebis, men då sov hon oftast utanför i vagnen så det här var nytt för henne. Hon tyckte det var lite lusigt att föräldrarna är med på “förskolan” men tyckte såklart att det var mysigt. På vägen dit frågade hon vad ett dop är för något eftersom jag berättade att vi skulle till kyrkan som hon är döpt i. Jag visste inte riktigt hur jag skulle förklara så när vi kom dit fick en i personalen förklara och visa för oss 🙂 Isadora lyssnade uppmärksammat men blev lite blyg av uppmärksamheten hon fick helt plötsligt 🙂 Innan vi gick hem åt vi pannkakor och drack kaffe.

Efter öppna förskolan åkte vi hem en snabbis och laddade upp med lite mera mat innan det var dags för Isadoras crawlsimskola kl 18.00. Jag var såååå trött när vi skulle åka dit, men när jag väl var där så var tröttheten som bortblåst. Det är så mysigt att gå dit med Isadora och bara vara hon och jag en stund. Faktiskt så känner jag att jag och Isadora bondar väldigt mycket nu. Vi har många stunder som vi delar just nu och det är så mysigt! Och när det kommer till just simskolan så är det extra kul för hon lär sig såååå mycket nu! Idag crawlade hon från kant till kant, fram och tillbaka, och använde både ben och armar precis som man ska! Visst finns det lite att slipa på fortfarande och andningen är inte där än, men hon är så duktig! Hon har gjort enorma framsteg sedan i somras!

Efter simskolan körde jag hem Isadora och åkte vidare mot Lundbybadet för avslutning med Afterbirth som underbara Mariana på Magplasket Hisingen kör 🙂 Jag kan inte fatta att kursen REDAN är slut! Det har varit så roliga onsdagar! Men om två veckor kör Mariana igång en ny kurs igen, denna gången på Högsbo! Boka in er HÄR!

Nu ska jag krypa ner i en varm säng tillsammans med min man och en kelsjuk liten kille 🙂 Imorgon blir det förhoppningsvis playdejt om jag inte är helt slut fortfarande efter den här underbara dagen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här