Vi testade att anlita sommarjobbare via Yepstr – före- och efterbilder

– Samarbete med Yepstr –

Vi har en jättefin liten trädgård till vårt radhus, men tyvärr har vi varit ganska dåliga på att sköta den. Förra sommarn var vi utomlands hela sommarn så min mamma skötte gräsmattan och grannen var snäll och klippte häcken åt oss. Detta året kände vi att vi verkligen ville få ordning på trädgården igen, men med Victors pollenallergi och min jättemage så var ogräsrensning inte det lättaste. Därför anlitade vi två ungdomar via Yepstr för att få jobbet gjort. Snacka om det bästa vi har gjort!!!

Vi anlitade två tjejer (två kompisar) som kom hit två halvdagar och rensade ogräs, klippte häckarna, kantklippte gräsmattan, rensade och skötte om jordgubbslandet m.m. Tjejerna var så himla noggranna! Jag hade inte gjort jobbet så bra själv som dom gjorde det, jag är verkligen imponerad! Dessutom var dom självgående och tog egna intiativ och frågade om vi ville att dom skulle rensa ogräset i sandlådan, klippa kanterna på gräsmattan och så nytt gräs där det behövdes. Alltså! Vi är så nöjda! Vi sa till tjejerna flera gånger att vi kommer anlita dom igen för dom var så himla duktiga!

dsc02703
dsc02722
dsc02704
dsc02721
dsc02714
dsc02735
dsc02716
dsc02734
dsc02708
dsc02723
dsc02707
dsc02724

Jag känner mig också väldigt nöjd med att ha hittat appen Yepstr, snacka om en smidig tjänst att anlita ungdomar i närområdet på 🙂 Det var bara att lägga upp en annons på det arbetet vi behövde hjälp med, man kan välja mellan massor av olika saker, trädgårdshjälp, barnpassning, hundpassning, läxhjälp m.m. Därefter angav vi när vi önskade hjälpen. Vi uppskattade att både framsidan och baksidan skulle ta 16 timmar så vi delade upp jobbet på två dagar, 4 timmar vardera och skrev att vi önskade att anlita två yeppar till uppdraget. Så här i efterhand så är jag extremt nöjd med att vi valde att anlita två yeppar, det blev roligare för ungdomarna och dom var väldigt effektiva när dom arbetade tillsammans 🙂

Jag kan verkligen rekommendera att anlita sommarjobbande ungdomar via Yepstr. Det är billigt, men inte svart och därför tryggt och säkert för ungdomarna som är med på Yepstr. Dessutom går alla pengarna som privatpersoner betalar oavkortat till ungdomarnas konto 🙂

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Jodie

  Yepstr erbjuder inte sina unga anställda kollektivavtal. Kolla gärna
  upp det innan du inleder samarbeten
  med firmor. Viktigt ju.

  Svara
  • Emma

   Fast anledningen till att Yepstr inte har kollektivavtal är att jag som privatperson blir arbetsgivare till ungdomen, inte Yepstr. Det skulle i så fall innebära att jag måste ha kollektivavtal och det går ju inte. Däremot kontrollerar Yepstr lönerna via sin portal så det blir inga skambud för ungdomarna. Jag är väldigt nöjd med Yepstr och det var ungdomarna som jobbade hos oss i sommar också ?

   Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här