Återhämtning med gravidvattengympan

– Samarbete med Magplasket –

Jag har haft så mycket krämpor i den här graviditeten som jag inte haft i mina tidigare graviditeter. Foglossningen är tack och lov bättre, nu är det ryggen och magen som gör ont istället. Ryggen gör något djävulskt ont efter att jag har suttit eller stått upp en längre stund medan magen gör ont framåt kvällen. Det drar och sliter i huden runt naveln samtidigt som bebisens fot trycker på mitt högra revben. Det enda som känns bra är att ligga eller sitta på soffan hela dagarna, men det har jag ju inte tid med nu när jag är höggravid…. haha! Iförrigår boade jag och Victor och rensade ur garderoben där bebisens kläder ska vara och tog även det sista i gästrummet i källarn och igår körde vi lite trädgårdsarbete. Min kropp är helt slut!

Det är tur att det var dags för gravidvattengympan med Magplasket just igår. Jag behövde verkligen den för att återhämta mig framför allt fysiskt men även psykiskt. Det är påfrestande att ha så ont hela tiden. Jag känner mig som en fånge i min egen kropp… Det gjorde gott med gravidvattengympan, efter en timme med träning och avslappning så kände jag mig nästan som en ny människa 🙂

På gravidvattengympan igår pratade Mariana om värkarna och vi fick testa på att profylaxandas. Jag gillar verkligen profylaxandningen som Magplasket lär ut. Den är enkel att förstå och lätt att komma ihåg. Jag minns när jag var gravid med Lucas, då lärde MVC ut profylaxandning som blev så komplicerat för mig att det slutade med att jag skrek i dunjackan varje gång jag fick en värk, inte så bra! Haha! Men Magplaskets andning är enkel och går utmärkt att använda sig av när man vill ha lustgas som smärtlindring.

Allt det här snacket om förlossning på gravidvattengympan får mig verkligen att bli sååååå peppad! Det är som att gå och vänta på den stora finalen 🙂 Så spännande! Tänk att snart kan det vara dags vilken dag som helst! Wow!

Spana gärna in Magplasket på Facebook här eller på instagram här @magplasket_hisingen 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här