Vi lyckades samla in 263.195 kr!

Vilken mäktig kväll vi fick vara med om förra lördagen! Jag och Veronica var på välgörenhetsgalan Hakuna Matata som samlar in pengar till förmån för Oloo School i Afrikas största slumområde Kibera. Barnen som går på skolan är föräldralösa, men ingen av dom är hemlös. På galan berättade dom hur fattigt det var i Kibera. Det finns inget dricksvatten utan det måste man gå och hämta, kylskåp finns inte heller och det är knappt att det finns ordentliga toaletter. Dessa barn hade förmodligen inte haft en chans i livet om inte det var för engagemanget med Oloo School som hjälper barnen med både utbildning och mat. En liten insats från oss i Sverige gör stor skillnad för barnen i Kibera, exempelvis så räcker 40 kr för att ge ett barn mat i en hel månad! Om ni har möjlighet att hjälpa så kan ni swisha på detta numret 1232252880. Pengarna går oavkortat till Oloo School!

Temat på galan var förstås Afrika. När vi kom dit möttes vi av afrikansk musik och målade dansare 🙂

ec690905-0342-4933-abcc-07d2e6ad53b2
37dbcdcb-f755-4246-9a91-07825af18ec4

Under galan fick vi veta att målet var att samla in tillräckligt med pengar för att starta en gymnasieskola. Det kändes otroligt stort att vara där och bidra till den insamlingen. Jag tror inte jag var ensam om den känslan för folk budade som galningar på auktionerna.

Spapaket gick för mer än vad dom var värda och en Frölunda-tröja gick för 20.000 kr! Vid galans slut hade insamlingen nått 256.395 kr men den fortsatte att ticka på och slutade på hela 263.195 kr! Helt fantastiskt!

Jag bidrog också genom att köpa ett gäng lotter och jag hade faktiskt så tur att jag vann biljetter till en Frölunda-match som är nu på lördag! Jag och Lucas ska dit, det ska bli jättekul 🙂 Förutom lotter kunde man köpa olika produkter som bidrar till insamlingen också. Det finns fortfarande grejer kvar om någon av er är intresserade. Hör av dig till info@camsel.se

– T-shirts – Hakuna Matata 100 SEK
– Canvasväska – Hakuna Matata 100 SEK
– Choklad 20 bitar i cellufan 50 SEK
– Gåvkort, valfri valör
oloo-T-shirt Hakuna Matata
oloo.choklad i bitar
oloo Gåvokort valfri valör
oloo-Canvasväskor

 

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här