IKEA istället för att jobba sent

Idag skulle jag jobbat sent egentligen men det blev inte så för Jair behövde skynda sig hem för att hjälpa kompisen som han bor hos. Vi bestämde därför att byta dag så Jair kommer hämta barnen imorgon istället. Barnen blev inte besvikna när jag kom och hämtade dom och berättade att vi skulle åka till IKEA. Lucas älskar ju barnpassningen där och Isadora var nöjd så länge jag svarade ja på hennes fråga köpa glass? Haha!

Vi bestämde oss för att äta middag på IKEA innan Lucas gick in till barnpassningen och jag och Isadora gick vidare för att shoppa. Det blev billiga täcken och kuddar för nästa uthyrning som är nästa vecka. Jag passade även på att köpa ett dubbeltäcke, mjölkkanna (saknar jämt det när jag bjuder på kaffe), doftljus, sugrör och annat som är bra att ha. Isadora fick även en gosedjurskatt som hon önskat sig i evigheter och Lucas fick en växt, precis som han önskat sig 🙂 På beställning av min kära morfar fick barnen även varsin kulram 🙂

Jag har aldrig ens tänkt på att kulram är ett gammalt räkneredskap och att den är ett bra knep för att lära barnen matte…!!! Jag har aldrig använt den så, men nu måste jag läsa på hur man gör 🙂 Idag räknade jag och Lucas plus och minus på kulramen. Lucas gillar matte, han har redan lärt sig en hel del, mer än vad jag kunde i samma ålder.Det blev sent i säng idag. Barnen somnade vid klockan 21.00 och efter det gjorde jag en omelett och satte mig framför TVn. Jag är i stort behov att få vila just nu. Tre dagar kvar på denna veckan, sen är det helg igen! 🙂

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

  1. Lexochlogan

    Underbart att få byta lite jobb mot tid med barnen och en tur till Ikea. Kex älskar Ikea men han har aldrig varit på barnpassningen, kanske skulle testa det nån gång. Lex har en kulram, skulle vilja måla om den dock.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här