Okategoriserade

Vi kidnappade min bästis!

Förra helgen var MAGISK! Alltså på riktigt, förrförra helgen var verkligen helt fantastisk! Jag och Victor kidnappade min bästa kompis Veronica och skämde bort henne med en staycation på Jacyz! Veronica har varit sååå himla snäll och ställt upp för oss i vått och torrt. Hennes stöd förra sommaren när jag väntade och födde Oliver, men även långt innan det när jag var så deppig under corona. För att inte tala om alla gånger hon ställt upp och passat alla fyra kidsen, till och med med väldigt kort varsel när vår andra barnvakt blivit sjuk. Veronica är en riktig drömkompis och det ville vi fira 🙂

25cbba6a-b4ed-4b56-9a61-e0a5f0cae333

Så förra fredagen överraskade vi henne och tog henne till Jacyz där vi checkade in och åt avsmakningsmenyn på Gogogaga uppe på 26:e våning. Det var såååå mysigt! Jag kan säga att jag levde livet med mina två bästa personer ♥

img_1401
img_1413
img_1404
img_1409

Efter en rejäl och lång middag var det dags för ”spa” eller kanske skulle jag skriva ”Beach party” för det var exakt vad det var! Här hängde vi i poolen uppe på 28:e våning ända till 23.30. Alltså, vi hade sååååååå kul!

img_0308-1
img_0352
img_0350
img_0307-2

Önskar att vi kunde göra om samma sak igen, det var verkligen en fantastisk kväll!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.