Okategoriserade

Vi är framme på Kos

Flygresan hit gick kanonbra! Det tog 3 timmar och 15 min men det kändes som max 2 timmar. Barnen skötte sig exemplariskt och satt för det mesta stilla i sina stolar. Först målade dom lite i målarböckerna, sen spelade dom på paddan och Victors telefon och efter det lekte Lucas lite med bebisen som satt jämte Victor. Lucas ÄLSKAR verkligen bebisar! Jag bara smälter när jag ser det och jag smälter ännu mer varje gång Victor säger att han också vill ha en liten ”korv”. Korv är vårt intern-namn för bebis. Haha!

Jag och Victor firade att semestern är igång med varsin miniflaska med bubbel. Nu ska här njutas!

Vi landade på Kos 21.50 lokal tid och det var hyfsat varmt även om det inte är lika varmt som det brukar vara när man åker utomlands mitt i sommarn. Victor hade bokat en privat transfer till oss så att det kommer nog gå lite snabbare att ta sig till hotellet.

Jag längtar så mycket efter imorgon när vi ska upptäcka allt roligt, hotellet, poolen, stranden, maten… ja allt! Det här blir grymt!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.